El Villarreal estrena la seua nova llar
El Villarreal estrena la seua nova llar

HOYOYO

El club, encapçalat pel seu president, ha inaugurat la moderna residència del primer equip

La nova llar groga ja és una realitat. El Villarreal CF ha inaugurat aquest divendres la residència per al primer equip en un acte que ha encapçalat el president del Villarreal CF, Fernando Roig, en companyia del consell d’administració del club, l’alcalde de Vila-real, José Benlloch; l’arquitecte de les instal·lacions, Juan Antonio Villasante; els tècnics del primer equip, Javi Calleja i Quique Álvarez i els futbolistes Bruno Soriano, Santi Cazorla, Manu Trigueros i Mario Gaspar.

El president del Villarreal CF, Fernando Roig; l’alcalde de Vila-real, José Benlloch; i l’arquitecte Juan Antonio Villasante han comparegut davant els mitjans de comunicació abans de realitzar un ampli recorregut per les modernes instal·lacions de la nova llar del Submarí, que el primer equip estrenarà de manera oficial concentrant aquest cap de setmana durant la prèvia del partit de Lliga davant el Levante UD.

La nova llar per als grocs compta amb una superfície de quasi 1.000 metres quadrats en els quals es distribueixen 21 habitacions, una sala de conferències, dues sales d’estar i una espectacular terrassa. Així mateix, la residència disposa del millor mobiliari, acabats de primeres qualitats i instal·lació domòtica en totes les habitacions.

Els jugadors del primer equip gaudiran de totes les comoditats en la tercera planta de l’edifici en el qual també està situat el vestuari, el gimnàs del primer equip i la clínica privada del club a la planta baixa. El Villarreal CF es converteix així en un dels pocs clubs espanyols i d’Europa que posseeixen aquest tipus de residència per al primer equip integrada en les seues instal·lacions habituals d’entrenament.

 

Compartir.