El Villarreal estrena l’Aeroport de Castelló
El Villarreal estrena l’Aeroport de Castelló
ACF FOTOGRAFÍA

L’expedició per a enfrontar-se a la Real Sociedad va partir de les instal·lacions de Vilanova d’Alcolea a les 12.00 h

D’estrena. L’expedició del Villarreal ha fet ús per primera vegada de l’Aeroport de Castelló per a viatjar a Sant Sebastià, on aquesta nit l’equip jugarà davant la Real Sociedad en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei (20.00 hores, Estadi de Anoeta). Com estava previst, i enmig d’una gran expectació, el vol xàrter privat de la companyia Air Nostrum va enlairar a les 12.00 hores de les instal·lacions de Vilanova d’Alcolea per a aterrar en poc menys d’una hora en l’Aeroport donostiarra de Hondarribia.

Moments abans de l’enlairament de l’avió Bombardier CRJ 900, amb capacitat per a 90 passatgers, el president del Submarí, Fernando Roig, va confirmar que, des d’ara, el Submarí convertirà l’Aeroport de Castelló en la seua base d’operacions. “A partir d’ara, tots els desplaçaments del Villarreal eixiran des de Castelló. Estem molt més pròxims del que és la nostra ciutat, de la nostra província. Representa major proximitat, menys recorregut per a l’equip en els desplaçaments. Serveix també perquè aquest aeroport tinga vida, i jo crec que tindrà molta amb el temps. Ha sigut l’esforç de molta gent i potser ha tardat, però ha arribat. Està obert i és una infraestructura que crec que serà bona per a la província de Castelló. Si ha arribat quan ha arribat, nosaltres ho anem a intentar aprofitar”.

En aquest sentit, el president va destacar, a més de l’estalvi de temps, l’impuls que suposa per a tota la província. “Tenim un estalvi de temps de 25 minuts. En poc més de mitja hora estem en l’Aeroport de Castelló. Gastem menys, contaminem menys i afavorim a una cosa que es diu província de Castelló, que està oblidada de molts costats d’Espanya. Com a castellonencs, cerquem el bé para nostra província i per a tota la Comunitat Valenciana”.

Per la seua banda, el conseller delegat de Air Nostrum, Carlos Bertomeu, va assenyalar que també per a la companyia valenciana és un moment històric. “El nostre client és el Villarreal i el seu president sempre ens ha manifestat la seua voluntat d’operar des de Castelló quan fóra possible. Com a companyia valenciana, ens fa tota la il·lusió del món estar a Castelló. Crec que açò és un símptoma de normalitat i, al marge de les polèmiques, les infraestructures estan per a utilitzar-les perquè són fruit de l’esforç de tots els ciutadans. El que està passant ara és el que ha de passar i és que els aeroports es fan perquè operen vols”.

Compartir.