El Villarreal estrena equip de Clubs Pro en FIFA 22
El Villarreal estrena equip de Clubs Pro en FIFA 22
||||

Yeremy Pino i Juan Carlos Arana seran els ambaixadors de l’equip groc en aquesta modalitat del videojoc d’eSports

El Villarreal CF competirà en la modalitat de Clubs Pro de FIFA 22 en col·laboració amb QLASH, club d’eSports amb el qual porta avant la seua divisió d’esports electrònics.

El Submarí formarà part dels tornejos organitzats per la Virtual Pro Gaming (VPG) en FIFA 22 per a PlayStation 4. El projecte naix de la mà de dos futbolistes professionals del Villarreal CF, que seran els ambaixadors d’aquest nou equip: Yeremy Pino i Juan Carlos Arana.

Clubs Pro és una modalitat del joc FIFA 22 en la qual cada persona crea un jugador virtual al qual manejar durant el partit, respectant la seua posició en el terreny de joc i les estratègies de l’equip. Es juga 11 contra 11, amb tots els participants connectats de manera en línia i cadascun en la seua consola. Fins i tot, pot haver-hi reserves i canvis durant el partit.

La VPG va nàixer en 2016 als Estats Units i ja compta amb més de 75 països on es disputa, amb la participació de més de 450 mil jugadors i més de 100 clubs professionals de futbol sent part.

Villarreal QLASH se suma així a aquesta competició i expandeix la seua participació en eSports. El conjunt groc porta competint tres anys al costat del club d’eSports en FIFA, participant en l’eLaLiga i altres tornejos. A més, en 2020 es va alçar amb l’eLaLiga i en 2021 va aconseguir ser campió de l’eCopa RFEF, va ser Top 3 en l’eLaLiga i Top 4 en l’eLaLiga Cup.

El conjunt groguet anunciarà en les pròximes setmanes la convocatòria per a integrar nous jugadors en el planter de Clubs Pro que competirà en la VPG representant a Villarreal QLASH.

Compartir.