El Villarreal empata i segueix invicte (1-1)
VILLARREAL CF

Nahuel va marcar davant el Sassuolo i es col·loca com el màxim golejador groc (4)

El Villarreal va empatar al feu del Sassuolo italià i es manté invicte en pretemporada després de cinc victòries i tres empats. Aquesta vegada, l’equip de Marcelino García Toral va haver de treballar molt dur per collir un 1-1 davant un conjunt que milita a la Sèrie A. El Submarí va anar de menys a més, es va refer del gol inicial de Duncan en el minut 5, i va acabar igualant la contesa gràcies a l’oportunisme del jugador del planter Nahuel Leiva, que ja acumula quatre gols en aquesta pretemporada.

El conjunt italià va sorprendre els grocs només iniciar l’amistós disputat al Mapei Stadium. Corria el minut 5 quan es va produir una jugada per banda dreta que va acabar en un centre bombat i la pilota va caure als peus de Duncan. El futbolista de Ghana, sol davant Areola, va disparar al pal en primera instància i va anotar després que el rebot de la fusta li afavorís.

El Submarí va intentar reaccionar ràpid. Així, Jonathan Pereira va tenir l’empat a la bota esquerra, però va disparar massa fluix després de rebre una genial passada interior de Manu Trigueros (m. 10).

El Sassuolo estava ben plantat en defensa, el que dificultava enormement la tasca dels homes més creatius del Villarreal. A més, l’equip italià sortia ràpid a la contra i així poder ampliar la seva renda a falta de 10 minuts per al descans. Berardi va rebre una passada llarga de Floro Flores i es va quedar sol davant Areola, encara que la seva posterior xut va anar fora per molt poc.

El Villarreal va ser ‘in crescendo’ al segon acte i va trobar el premi de l’empat molt aviat. Nahuel es va confirmar com el màxim golejador groc en pretemporada amb quatre gols en aprofitar una pilota dins l’àrea que no va poder controlar Jonathan Pereira. L’hispanoargentí va col·locar l’esfèric al costat del pal amb categoria perquè pugés el 1-1 al marcador (m. 55).

El Submarí va insistir poc després buscant la victòria amb una clara ocasió de Gerard, però el Sassuolo també va tenir la seva en una ràpida contra que Defrel va acabar estavellant al pal.

El proper i últim partit amistós dels grocs en pretemporada serà el proper dissabte 15 d’agost davant l’Sporting de Gijón a El Molinón (21.00 hores).

US Sassuolo: Consigli (Pegolo, m. 64); Vrsaljko (Ariaudo, m. 82), Cannavaro (Terranova, m. 82), Acerbi (Fontanesi, m. 71), Longhi (Gazzola, m. 64); Duncan (Biondini, m. 46), Magnanelli (Pellegrini, m. 46), Missiroli (Laribi, m. 64); Floro Flores (Sansone, m. 46), Falcinelli (metropolità, m. 64) i Berardi (Defrel, m. 64).

Villarreal CF: Areola; Mario, Eric Bailly (Pantic, m. 73), Víctor Ruiz (Pablo Íñiguez, m. 73), Jaume Costa (Jokic, m. 53); Castillejo (Alejo, m. 73), Bruno, Trigueros (Pina, m. 64), Nahuel (Espinosa, m. 64); Gerard i Jonathan Pereira (Alfonso, m. 73).

Gols: 1-0. Min. 5: Duncan. 1-1. Min. 55: Nahuel.

Àrbitre: Pinzani. No hi va haver amonestats.

Estadi: Mapei Stadium.