skip to content
El Villarreal EDI tanca a Bilbao un curs memorable
El Villarreal EDI tanca a Bilbao un curs memorable
||||

El conjunt groc supera a la SD Huesca (3-0) i al Fundación Málaga CF (0-2) i cau davant l’Elche CF (1-2) en l’última fase

El Villarreal EDI va tancar el teló a una fantàstica temporada en LaLiga Genuine. El conjunt groc va disputar la tercera i última fase del torneig aquest cap de setmana a la Ciudad Deportiva de Lezama.

El Submarí va véncer a la SD Huesca per 3-0 i al Fundación Málaga CF per 0-2 i va cedir davant l’Elche CF (1-2) en una jornada inoblidable per als més de 1.000 jugadors, jugadores i membres dels cossos tècnics dels 42 equips participants.

En la jornada dominical, es va celebrar el tradicional acte de clausura. El president de LaLiga, Javier Tebas, va encapçalar la cerimònia, en la qual es van repartir medalles a tots els participants i trofeus als equips guanyadors.

Un curs amb divertits viatges a Las Palmas, Màlaga i Bilbao

En la quarta edició de LaLiga Genuine, el Villarreal va disputar tres fases amb Las Palmas de Gran Canaria, Màlaga i Bilbao com a seus. Els grocs han finalitzat la competició en cinquena posició del grup companyonia, amb 19 punts, després d’haver jugat nou partits, amb un balanç de quatre victòries, dos empats i tres derrotes. A més, ha acumulat un total de 247 punts de joc net.

Amb aquests notables guarismes, l’EDI del Villarreal CF ha posat fi a una magnífica campanya en la qual la diversió i els valors han sigut presents en tot moment.

Compartir.