El Villarreal diu adéu a la Copa del Rey
||||||

El conjunt groc cau davant un combatiu CD Mirandés en Anduva (4-2)

El Villarreal va caure eliminat de la Copa del Rey, després de perdre el partit de quarts de final davant el CD Mirandés en Anduva (4-2). Els gols grocs els van anotar Javi Ontiveros i Santi Cazorla, de penal.

Encontre molt dur i complicat en Anduva. I ho va ser des del principi. El Mirandés va mostrar en els primers 45 minuts un alt nivell d’intensitat i va impedir al Villarreal desenvolupar el seu joc associatiu. La gespa, en molt mal estat, també va dificultar la tasca al conjunt al de Javi Calleja.

En el minut 17, el Mirandés ja s’havia avançat en el marcador, aprofitant un desajustament defensiu dels visitants. L’ariet local Matheus va superar a Andrés Fernández amb un tret ras al primer pal.

A partir del gol local, el Submarí va viure els seus minuts més difícils sobre el verd de Anduva. L’equip rojillo va refermar a la recerca del segon tant, mentre el conjunt groc frenava amb encert les accions de perill de l’equip castellà-lleonés.

Arribada la primera mitja hora de joc, les forces van tornar a igualar-se i el Villarreal CF va aprofitar el seu moment per a equilibrar el partit. De lliure directe, en el minut 32, Javi Ontiveros va llançar un míssil al fons de la xarxa. Imparable per al meta local. Amb una espectacular paràbola, va posar l’empat en el marcador.

Quan la primera meitat anava a arribar a la seua fi, de Burgos Bengoetxea va ser convidat pels seus homòlegs del VAR a revisar una possible mà de Quintillà. Un lleuger toc del jugador català amb el braç va ser suficient perquè el col·legiat assenyalara el punt fatídic. Des dels onze metres, Merquelanz va superar a Andrés Fernández i va posar el 2-1 en el marcador. El xoc es posava novament costa amunt per al Villarreal.

El Submarí tenia 45 minuts per a donar-li la volta al partit i aconseguir el passe a les anhelades semifinals de la Copa del Rey. Sense temps que perdre, el conjunt de Javi Calleja va saltar amb el gol entre cella i cella per l’empat.

En el minut 57, i sense necessitat de recórrer al VAR, De Burgos Bengoetxea va assenyalar penal per una claríssima mà en l’àrea local. Santi Cazorla no va fallar i va retornar la igualtat al marcador. L’alegria va durar menys de tres minuts per als de Javi Calleja. A pilota parada, i per mediació de Odei, el Mirandés va marcar el seu tercer tant de la nit.

El Submarí es va bolcar a l’atac. Javi Calleja va introduir a Paco Alcácer i a Moi Gómez en el terreny de joc. No obstant això, l’equip groc no va ser capaç de generar grans oportunitats.

En el descompte, el Mirandés va anotar el quart al contraatac i va esfumar el somni coper del Villarreal CF.

CD Mirandés: Limones; Alexander González, Odei, Sergio González, Franquesa (Kijera, m. 85); Malsa, A. Sánchez, Merquelanz, Álvaro Peña (Guridi, m. 66), Álvaro Rey; i Matheus (Marcos, m. 78).

Villarreal CF: Andrés Fdez.; Mario Gaspar, Sofian R. (R. Peña, m. 45), Funes Mori, Quintillà; Iborra, Anguissa (Moi Gómez, m. 70), S. Cazorla; Chukwueze (Paco Alcácer m. 64), J. Ontiveros; i Gerard.

Gols: 1-0. Min. 17: Matheus. 1-1. Min. 32: J. Ontiveros. 2-1. Min. 45: Merquelanz (p). 2-2. Min. 55: S. Cazorla (p). 3-2. Min. 85: Onaindia. 4-2. Min. 91: A. Sánchez.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Comité basc). Va amonestar als visitants Iborra, Sofian R., Mario Gaspar, Chukwueze i S. Cazorla.

Incidències: Partit entre el CD Mirandés i el Villarreal CF corresponent als quarts de final de la Copa del Rey celebrat en Anduva.