Placeholder canvas
El Villarreal deixa empremta a Miami
El Villarreal deixa empremta a Miami
||||

El club va realitzar una sèrie d’esdeveniments a Florida al llarg d’una setmana inoblidable

Objectiu complert. El Villarreal CF ha deixat una empremta inesborrable a Miami gràcies a una sèrie d’esdeveniments que s’han dut a terme al llarg d’una setmana inoblidable, carregada de moments irrepetibles, emoció i anècdotes. El club groc, en col·laboració amb LaLiga i a través del seu projecte Villarreal Academy, ha expandit la marca internacional de l’entitat i promogut la seua metodologia de treball en categories inferiors durant els últims dies en terres americanes.

Tot va començar amb el Villarreal Elit Camp Miami. Un campus, celebrat al Amelia Earhart Park, en què van participar xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys. Els talents nord-americans es van entrenar guiats per l’excapità del Villarreal CF Marcos Senna i un grup de tècnics de futbol base groc desplaçats fins allà.

Conclòs el campus, el club va posar en marxa la Villarreal Soccer Clinic Tour South Florida. Aquest esdeveniment va constar d’una sèrie de visites a les acadèmies Strike Force Miami i Cyclone Soccer Hollywood. En elles, el Submarí va impartir un clínic baix la metodologia de la Cantera Grogueta i, posteriorment, va tindre una trobada amb els cossos tècnics de les dues acadèmies amb el propòsit d’analitzar aspectes de millora en la planificació de les seues sessions d’entrenament.

Durant aquests dies, el club també va aprofitar per visitar el centre de discapacitats The Wow Center. En les seues instal·lacions, els tècnics grocs van acostar el futbol als usuaris de la mateixa, realitzant diferents activitats esportives amb la finalitat de que els usuaris puguen gaudir d’una agradable jornada amb l’esport com a nexe d’unió.

Campions de la Villarreal Yellow Cup

El plat fort de el viatge als Estats Units va arribar el cap de setmana amb la celebració de la Villarreal Yellow Cup Miami by LaLiga al Amelia Earhart Park. Van ser dos dies de grans emocions durant un torneig de recent creació en què van participar setze equips de categoria aleví, entre ells de el Villarreal CF, els nord-americans FC Dallas, New York Red Bulls i Seattle Sounders, i fins a 12 conjunts locals de l’estat de Florida. Dues llegendes del Villarreal com el hispanobrasiler Marcos Senna i Diego Forlán van ser els ambaixadors del torneig, fent les delícies de tots els presents, signant autògrafs i fotografiant-se amb tot aquell jugador que va voler.

Després de tres jornades d’intensa competició, el gran vencedor del campionat, que va ser el Villarreal, es va guanyar el dret a participar en la propera edició de LaLiga Promises Internacional, que tindrà lloc en terres nord-americanes. A més, en la classificació Plata, la vencedora va ser la Kaptiva Sports Academy.

Compartir.