El Villarreal deixa el seu segell a Puerto Rico
El Villarreal deixa el seu segell a Puerto Rico
||||

Al voltant de 4.300 famílies de l’illa han tingut relació amb el club a través de Villarreal Academy

Una fructífera unió amb un futur il·lusionant. Durant la temporada 2019/20, el Villarreal CF ha tingut una gran col·laboració amb el Departament de Recreació i Esports de Puerto Rico i l’acadèmia de futbol local Puerto Rico High Performance Soccer Academy, en la qual junts han treballat per a desenvolupar el futbol dels joves de San Juan.

El balanç no pot ser més positiu, malgrat els inconvenients per la pandèmia del COVID-19. Ni tan sols això ha pogut entelar els últims mesos en què la connexió amb els jugadors i les famílies locals ha sigut excel·lent i clarament en ascens.

Al llarg d’aquesta temporada s’han realitzat 20 visites a col·legis de l’àrea de San Juan (50 xiquets per col·legi), 8 activitats en col·legis de l’àrea de San Juan (400 xiquets per col·legi), 1 campus de tecnificació amb Marcos Senna (100 jugadors), 2 equips de competició han sigut creats com són el U17 i el U11 (40 jugadors) i també 40 jugadors han participat dels programes de desenvolupament.

En total, al voltant de 4.300 famílies de Puerto Rico han tingut relació amb el Villarreal CF a través d’aquest projecte.

L’experiència ha deixat una petjada profunda tant en els porto-riquenys com en els membres del club que han participat en ella, que sempre han tractat d’aportar valor a la iniciativa malgrat les circumstàncies amb el confinament provocat pel virus.

Per això, des de Villarreal Academy es va llançar un programa online amb les famílies i els jugadors, per a mantindre els entrenaments i els ensenyaments a distància; així com també es van activar formacions per als entrenadors locals de Puerto Rico. Tot aquest tipus de reunions a distància s’han mantingut fins al dia de hui.

Per a saber més sobre aquest projecte, Villarreal TV ha elaborat un vídeo que resumeix a la perfecció totes les experiències viscudes a Puerto Rico aquesta temporada. Inoblidable!

Compartir.