El Villarreal creix amb una altra victòria (0-2)

ACF FOTOGRAFÍA

Els grocs vencen al Levante en el seu setè partit de pretemporada

El Villarreal continua fent els deures en pretemporada. Aquesta vegada, es va imposar al Levante al Ciutat de València per 0-2. El Submarí encara no sap el que és perdre en el seu compte enrere particular per a la pròxima campanya i suma amb aquest partit la seva cinquena victòria en set partits (dos empats). Els grocs van sortir victoriosos davant el conjunt ‘granota’ gràcies als gols dels del planter Alfonso i Nahuel.

El Villarreal es va fer amb el cuir durant gairebé tota la primera meitat. La llarga possessió dels grocs minvava als jugadors del Levante que, tot i començar molt contundents en defensa, es van trobar amb la qualitat d’Aleix García. El jove del planter va inventar una passada que va deixar a Alfonso sol davant Rubén Martínez, porter granota, i d’aquesta manera, el ’16’ groc va avançar al Villarreal al marcador al minut 27 amb un cop de dreta creuat. Una jugada espectacular ‘made in’ la #CanteraGrogueta.

Marcelino va introduir cinc canvis en l’inici de la segona part, donant la batuta de l’equip a Trigueros i al del planter Rodri, amb Espinosa i Jonathan Pereira com a homes més avançats. El Levante va serrar les dents en la segona meitat i va fer que Barbosa, meta groc, s’hagués d’emprar a fons per aturar dues arribades de l’esquadra local. La primera d’elles la va realitzar Morales al minut 53, i la segona, l’ocasió més clara, va ser un xut al travesser de Casadesús, que va caçar Navarro disparant a boca de canó i trobant-se amb una felina estirada de Barbosa.

Marcelino García Toral va realitzar moltes proves al camp, pròpies dels partits de pretemporada, arribant a col·locar a Mario, habitual lateral dret, com a defensa central, una posició que ja va ocupar ocasionalment en la temporada passada. El Villarreal va estar molt ordenat durant tot el partit i va saber mantenir les escomeses del Levante. El tècnic va demostrar una vegada més la seva confiança en el planter i aquesta li va respondre. Mostra d’això va ser el gol de Nahuel a falta de cinc minuts per al final del partit. L’hispanoargentí es va plantar sol davant el porter i, després regatejar-lo, va marcar a plaer.

El proper compromís del Submarí serà el diumenge 9 d’agost a terres italianes contra el Sassuolo.

Levante UD: Rubén Martínez; Iván (Roger, m.68), Simao, Navarro, Juanfran, Toño (Pedro López, m. 68); Morales, Verza, Camarasa (Pepelu, m. 46); Deyverson (Rubén, m.68), Casadesús (El Zhar m.78).

Villarreal CF: Barbosa; Rukavina, Bailly (Mario, m. 71), Pantic (Pablo Íñiguez, m. 46), Jokic (Jaume Costa, m. 71); Espinosa (Iván Alejo, m. 63), Pina (Rodri, m. 46), Aleix (Trigueros, m. 46), Alfonso (Nahuel, m. 46); Jonathan Pereira (Baptistao, m. 63) i Gerard Moreno (Castillejo, m. 46).

Gols: 0-1. Min. 27: Alfonso. 0-2. Min. 85: Nahuel.

Àrbitre: Martínez Munuera. Va amonestar als grocs Jokic (min. 3), Bailly (min. 26) i Juanfran (min. 89).

Estadi: Ciutat de València.