El Villarreal CF s’apunta a La Fira del Corredor
El Villarreal CF s’apunta a La Fira del Corredor

VILLARREAL CF

Bacca i Maria Sanjuán van saludar els participants groguets de la Mitja Marató Trinidad Alfonso

El Villarreal CF ha estat present aquest divendres a la Fira del Corredor de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, instal·lada al costat de l’Alqueria del Bàsquet del València Basket Club. L’entitat groga ha instal·lat un espai de jocs, que aquesta vesprada ha comptat amb la presència de dos representants del Villarreal CF, el jugador del primer equip Carlos Bacca, i la futbolista del Femení A Maria Sanjuán. Els seguidors allà presents van poder fotografiar-se i aconseguir l’autògraf dels cracs groguets.

Desenes d’aficionats grocs han assistit ja a l’Stand Oficial del Villarreal CF a recollir la bossa del corredor, el dorsal i la samarreta commemorativa de Villarreal CF Runners en un espai, que estarà obert fins dissabte (amb un horari de 9.00 a 20.00h ambdós dies de forma ininterrompuda) i en el qual es pot gaudir d’un espectacular mini camp de futbol per als aficionats de totes les edats, la millor ambientació i de la companyia de la mascota del Villarreal CF, Groguet.

Preparats per la Mitja Marató, els corredors groguets s’enfundaran aquest diumenge, per primera vegada aquesta temporada, l’elàstica de Villarreal CF Runners.

Compartir.