skip to content
El Villarreal CF presenta El Ceramista
El Villarreal CF presenta El Ceramista
||||

L’Estadi de la Ceràmica acull un espai gastronòmic innovador que obri les seues portes la pròxima temporada

Gastronomia, ceràmica i futbol. El Villarreal CF presenta El Ceramista, un nou espai gastronòmic que tindrà el seu lloc en el fons sud de l’Estadi de la Ceràmica i que obrirà les seues portes a partir de la pròxima temporada. Aquest innovador projecte busca convertir-se en un referent de l’alta cuina i de l’entreteniment a la província de Castelló.

Amb una proposta gastronòmica basada en productes de qualitat, proximitat i de temporada, aquest nou espai naix com a homenatge al sector de la ceràmica, tan estés en el nostre territori, i cerca convertir-se en un punt d’encontre

Un dels grans reclams del Ceramista és la seua posada en escena, amb peces ceràmiques de gran format i una espectacular barra central que incita a viure experiències diverses en cadascun dels espais que l’envolten: la terrassa, el bar bistró, el restaurant i els reservats a peu de camp.

Sens dubte, l’eix central d’aquest innovador projecte és el concepte de cuina oberta que fa sentir als clients que juguen a casa, impulsant la creativitat i mostrant la passió de l’equip per la gastronomia.

En la base de la seua cuina els millors productes de qualitat, autòctons i de temporada

El compromís mediambiental i social i l’ús de productes de temporada i km 0 de menor impacte, fan que la carta es renove en cada estació.

Els productors són part fonamental d’aquest projecte, proporcionant productes de proximitat i formant part de la pròpia carta. Això permet presentar diàriament propostes i suggeriments sobre la base del millor producte de mercat en cada temporada.

El concepte de cuina basat en el foc i el forn està directament connectat amb el procés de fabricació artesanal de la ceràmica.

Aquesta premissa de qualitat és transversal en tota la carta, que abasta des d’una proposta més elaborada amb arrossos, ostres o una xulla de Wagyu, entre altres, en el restaurant i els reservats, a propostes més informals que poden degustar-se a la terrassa o el bistró.

El Villarreal CF abandera aquest projecte d’avantguarda, de la mà del xef valencià Miguel Martí i el seu equip, connectant experiències gastronòmiques amb esdeveniments culturals, esportius i corporatius.

Per a més informació, es pot visitar la web de El Ceramista Gastro Club Villarreal CF: EL CERAMISTA

Compartir.