Placeholder canvas
El Villarreal CF posa rumb a Corea de Sud
El Villarreal CF posa rumb a Corea de Sud
||||

Els entrenadors de la #CanteraGrogueta assistiran als clínics i proves d’accés de Obyungear, acadèmia oficial del Submarí

Rumb a Corea de Sud! Els tècnics de futbol base groc visitaran l’acadèmia oficial de Obyungear a finals de novembre per assistir i participar en els clínics i proves d’accés de l’acadèmia sud-coreana, integrada dins de el projecte de Villarreal Academy.

Cal destacar que Obyungear té acadèmies de futbol base repartides per tots els racons de Corea de Sud. Els clínics s’impartiran a Suwon (18 de novembre), Seül (20 i 24 de novembre), Gwangju (21 de novembre) i Ulsan (22 de novembre). Per la seua banda, les proves d’accés tindran lloc a Ulsan, el 23 de novembre, ia Seül, els dies 23 i 24 de novembre.

Com a colofó, els jugadors que destaquen en aquestes sessions d’entrenament tindran l’oportunitat única de viure una experiència a Espanya. Els elegits gaudiran d’una setmana d’entrenaments a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, com a participants de el Programa ‘Player Training Week’, on se’ls ofereix l’oportunitat de exercitar-se amb els conjunts de la #CanteraGrogueta a les instal·lacions esportives d’alt rendiment de el Villarreal CF.

Compartir.