El Villarreal CF més elegant amb Vip’s Jeans i Sseinse
El Villarreal CF més elegant amb Vip’s Jeans i Sseinse
||||

Els futbolistes ‘groguets’ lluiran aquesta temporada els vestits de la signatura italiana de la mà de la prestigiosa tenda castellonenca

El Villarreal CF ha aconseguit un acord amb la tenda castellonenca Vip’s Jeans i la signatura italiana Sseinse per a confeccionar els vestits oficials per a aquesta present temporada 2020/21. Els jugadors i el cos tècnic del Submarí podran lluir els models de la marca Sseinse en multitud d’actes oficials, així com en partits de LaLiga, Copa del Rei i UEFA Europa League.

Una aposta per la qualitat

Vip’s Jeans és una important tenda de roba de Castelló de la Plana. Situada en el cor de la capital (accés des de la Plaça Pescateria, 9 i des del carrer Enmig, 48), compta amb 31 anys d’experiència i treballa amb marques de referència per a homes i dones de totes les edats. Per part seua, Sseinse és una prestigiosa signatura italiana amb un ampli catàleg de roba que es caracteritza pel seu estil i elegància.

Cal destacar que, a més de vestir al Villarreal CF, els abonats del club disposaran d’un 10% de descompte en tots els productes de la tenda Vip’s Jeans, amb només presentar el seu carnet de la present temporada 2020/21.

Compartir.