El Villarreal CF més elegant amb Jajoan
El Villarreal CF més elegant amb Jajoan
HOYOYO

Els futbolistes del Submarí lluiran aquesta temporada els vestits de la prestigiosa marca espanyola

A la moda amb elegància, estil i personalitat. El Villarreal CF vestirà aquesta temporada els vestits de la prestigiosa marca espanyola Jajoan, signats per Alejandro García amo de Sastreries Jajoan. Els jugadors i el cos tècnic del Submarí ja han lluït els seus nous models en una divertida sessió fotogràfica realitzada al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.

Els futbolistes i cos tècnic del Villarreal CF lluiran aquesta temporada un vestit tall de sastre en blau tinta, camises a mida, una elegant corbata dissenyada amb els colors corporatius i sabates Monkstrap doble sivella de Holborn. Màxima qualitat.

A més, els integrants del Submarí també lluiran una altra vestimenta més informal amb un ‘Outfit’ casual i còmode especialment dissenyat per al seu ús en viatges i ocasions que no requereixin ‘dress code’ especial. La vestimenta més informal consta d’americana a mida de teixit estoreta blau tinta en llana super 120, pantalons xinès de cotó en color beix, camisa a mida en teixit oxford blau i sabates de la col·lecció Holborn Sport.

Jajoan té obertes quatre botigues a Madrid, una a Bilbao i una altra a Barcelona. Per descobrir més models de la prestigiosa marca espanyola Jajoan es pot visitar la seua pàgina web: www.jajoan.net

Compartir.