Placeholder canvas
El Villarreal CF ja està a Miami
El Villarreal CF ja està a Miami
||||||

El club groc, en col·laboració amb LaLiga, organitza aquesta setmana una sèrie d’esdeveniments a Florida

El Villarreal CF ja està a Miami. El club groc, en col·laboració amb LaLiga i a través del seu projecte Villarreal Academy, celebra aquesta setmana una sèrie d’esdeveniments exclusius a Florida, amb l’objectiu d’expandir la marca internacional de l’entitat i promoure la seua metodologia de treball en categories inferiors.

El Submarí inaugurarà la seua activitat en terres nord-americanes aquest cap de setmana (2 i 3 de novembre) amb la celebració del Villarreal Elit Camp Miami. Un campus, celebrat al Amelia Earhart Park, en què participaran xics i xiques de 6 a 16 anys. Els xicotets talents nord-americans s’entrenaran guiats per l’excapità del Villarreal CF Marcos Senna i un grup de tècnics del futbol base groc.

Conclòs el campus, el club groc posarà en marxa la Villarreal Soccer Clinic Tour South Florida. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc del dilluns 4 al dijous 7 de novembre, constarà de visites a les acadèmies Strike Force Miami i Cyclone Soccer Hollywood. En elles, el Submarí impartirà un clínic baix la metodologia de la #CanteraGrogueta i, després tindrà una trobada amb els cossos tècnics de les dues acadèmies, amb el propòsit d’analitzar aspectes de millora en la planificació de les seues sessions d’entrenament.

Durant aquests dies, el club groc aprofitarà per visitar el centre de discapacitats The Wow Center. En les seues instal·lacions, els tècnics grocs aproparan el futbol als usuaris del centre realitzant diferents activitats esportives.

Finalment, del 8 al 10 de novembre, se celebrarà la Villarreal Yellow Cup Miami by LaLiga al Amelia Earhart Park. Aquest prestigiós torneig, que comptarà amb les llegendes grogues, Marcos Senna i Diego Forlán, com a ambaixadors d’excepció, enfrontarà 16 equips alevins, entre els quals figura el propi Villarreal CF, 3 equips de la MLS (FC Dallas, New York Red Bulls i Seattle Sounders) i 12 conjunts de l’estat de Florida. Com a colofó, el vencedor del torneig certificarà la seua participació en la propera edició de LaLiga Promises Internacional, que tindrà lloc en terres nord-americanes.

Compartir.