El Villarreal CF i el CD Oliver segueixen de la mà
El Villarreal CF i el CD Oliver segueixen de la mà
||||

Tots dos clubs renoven el seu acord de col·laboració de futbol base per setena temporada consecutiva

Una fructífera relació amb passat, present i futur. El Villarreal CF i el CD Oliver han renovat el seu conveni de col·laboració de futbol base per setena temporada consecutiva. A l’acte d’oficialització de l’acord, que s’ha celebrat a la Ciutat Esportiva, han assistit el director de la secretaria tècnica del futbol base groc, Andrés Pardo, i el president del club aragonés, Ángel de Miguel Borobia.

Cal recordar que per les files del CD Oliver han passat jugadors com Manu Morlanes, que actualment forma part de la primera plantilla del Villarreal CF. El club aragonés creix cada any fins a convertir-se en un dels referents del futbol aragonés. Aquesta temporada, fins a tres nous jugadors del CD Oliver passaran a formar part de la Cantera Grogueta. Es tracta de Manu Rodríguez, David Val i Nico Pérez.

Actualment, el CD Oliver compta amb 36 equips i té conveni amb altres tres clubs aragonesos amb 10 equips externs. “Continuem creixent. Quan vaig arribar a la presidència teníem 14 equips i ara cada vegada som més”, comenta Ángel de Miguel Borobia.

Per al president del CD Oliver, la sintonia amb el Villarreal és total: “Portem set d’anys com a club convingut i ens sentim que formem part del Villarreal. És una manera de ser, de veure el futbol. Som groguets cent per cent. De fet, el nostre segon equipament és JOMA i totalment groc. La sintonia de treball és total. Anem de la mà. El mètode de treball que utilitzem és el del Villarreal CF”.

El Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Molts dels joves talents que van començar a formar-se en aquests clubs ja es troben totalment integrats dins de la Cantera Grogueta.

Els clubs convinguts amb el Villarreal CF són els següents: CD Roda, Escuela de Fútbol Torre-Pacheco, CD Oliver, A.D.I.U.R., Mislata UF, CD Floresta, Lacross Babel, Benicarló Base Fútbol, UDE Vall de Uxó, Vila d’Onda i Élitei Project.

Per a conéixer una mica millor al CD Oliver es pot visitar la seua pàgina web oficial: CD OLIVER URRUTIA

Compartir.