El Villarreal CF gaudeix amb la visita a Porcelanosa
El Villarreal CF gaudeix amb la visita a Porcelanosa
HOYOYO

Directiva, cos tècnic i jugadors grocs van estar a la XXV Mostra Internacional a Vila-real

Per segona temporada consecutiva, el Villarreal CF va visitar la Mostra Internacional de Porcelanosa Grup que aquest any va complir la seua 25a edició. El vicepresident del club, José Manuel Llaneza, el conseller delegat, Fernando Roig Neguroles, l’entrenador del primer equip, Javier Calleja, el segon tècnic, Quique Álvarez, el preparador de porters, Jesús Unanua, així com els jugadors Álvaro, Mario, Ünal i Cheryshev van assistir com a representants del Villarreal CF. La delegació groga va partir des de la Ciutat Esportiva cap a la mostra i va gaudir d’una visita guiada per les impressionants instal·lacions de PORCELANOSA.

Un cop allà, els integrants de l’expedició groga van ser rebuts per Héctor Colonques, Manuel Colonques, Cristina Colonques i Pepe Meseguer, que van exercir de perfectes amfitrions.

Cal recordar que PORCELANOSA és un dels Patrocinadors Principals l’Estadi de la Ceràmica costat de PAMESA, ARGENTA CERÀMICA i TORRECID; mentre que TAU CERÀMICA, Bestile, Esmalglass-ITACA I COLOROBBIA són els Patrocinadors Oficials.

Compartir.