El Villarreal CF es forma amb el CEU
El Villarreal CF es forma amb el CEU

CEU

L’activitat, dirigida pel Dr. Óscar Fabregat, tenia com a objectiu formar al personal del club en tècniques de reanimació cardiopulmonar

Tres estudiants de cinquè del Grau en Medicina de la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló han tingut l’oportunitat de col·laborar amb el Villarreal CF SAD en un taller de reanimació cardiopulmonar (RCP) destinat als membres de l’equip tècnic i esportiu. L’activitat formativa ha sigut dirigida pel Dr. Óscar Fabregat, cardiòleg i membre dels Serveis Mèdics del club.

La mecànica del taller consistia en una sèrie de xarrades introductòries dirigides als diferents cossos tècnics del club a càrrec del seu responsable mèdic, en les quals explicava el funcionament de la RCP i els seus protocols. A continuació, i amb l’ajuda dels tres alumnes de la Cardenal Herrera, els assistents van realitzar la pràctica de RCP amb els ninots de simulació aportats per aquesta Universitat.

Al llarg de la jornada, tots els tècnics del club van adquirir unes nocions bàsiques per a poder actuar en un cas de parada cardiorrespiratòria.

 

 

 

Compartir.