Ja a la venda 600 entrades més per a Sevilla!
Ja a la venda 600 entrades més per a Sevilla!

ACF FOTOGRAFÍA

El club vol agrair al Sevilla FC seva gentilesa davant la demanda de l’afició groga

El Villarreal CF i el Sevilla FC han arribat a un acord perquè els aficionats del Submarí puguin adquirir 600 entrades més per al pròxim duel de tornada de vuitens de final de la UEFA Europa League que es disputarà el dijous 19 de març al Ramón Sánchez Pizjuán (21.05 hores). Així, en total, seran més de 2.000 les localitats que els seguidors del Villarreal podran arribar a ocupar a l’estadi sevillà. Totes elles estan situades a la mateixa zona.

Amb aquestes 600 entrades més es cobriran la demanda dels aficionats que ja estaven en llista d’espera i s’atendrà als vulguin apuntar-se a partir d’avui fins que s’esgotin.

L’alta demanda de l’afició del Submarí va provocar que les entrades facilitades inicialment s’esgotessin en un parell de dies, de manera que ara es presenta una magnífica oportunitat per a tot aquell seguidor que vulgui encoratjar als futbolistes de Marcelino en tan important compromís.

Els aficionats que vulguin apuntar-se al viatge hauran de fer a l’Agència de Viatges del Villarreal CF o retirar les seves entrades soltes a 10 euros en horari de 9.30 a 13.30 hores al matí i de 16.30 a 20.00 hores a la tarda.

El club vol agrair al Sevilla FC seva gentilesa a l’hora d’ampliar el nombre d’entrades perquè l’afició groga es desplaci a la capital andalusa per tal de viure amb intensitat un partit trepidant.

Les opcions actualment són les següents:

  1. Amb tren. La sortida es prendria el mateix dijous 19 de març a partir de les 7.00 hores des de l’estació de Vila-real i la tornada es realitzaria un cop acabat el partit des de l’estació de Santa Justa a Sevilla, situada a 700 metres de l’estadi Sánchez Pizjuán. El preu d’aquesta opció és de 150 euros i inclou el viatge d’anada i tornada en tren i l’entrada al partit.
  2. Amb autobús. És la més econòmica. La sortida dels autobusos està prevista per a la 1.00 hores de la matinada del dijous 19 de març des de l’Avinguda Europa de Vila-real. El seu preu és de tan sols 20 euros i inclou el desplaçament amb autobús i l’entrada al dol. La tornada es realitzarà una vegada conclòs el partit.
  3. Entrades soltes. A més, hi ha la possibilitat d’adquirir entrades soltes al preu de 10 euros a l’Agència de Viatges del Villarreal CF.

Per a més informació i reserves es poden contactar amb l’Agència de Viatges del Villarreal CF al telèfon 964.531.905 o al correu electrònic vrcentro@villarrealcfviajes.es.

No deixis escapar aquesta nova oportunitat!

 

Compartir.