El Villarreal CF, amb la Marató València
El Villarreal CF, amb la Marató València

El club groc ha mostrat el seu suport a l’important esdeveniment esportiu que enguany celebra únicament una edició d’elit

El Villarreal CF ha volgut estar de costat de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, mostrant el seu suport, al costat de la resta de principals clubs valencians, en l’habitual acte d’agermanament previ a la celebració del 40 aniversari de la carrera, tindrà lloc en manera Elit Edition a causa de la pandèmia, que impedeix la participació dels corredors populars.

En representació del Villarreal CF, ha assistit a l’esdeveniment el conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles, que ha estat acompanyat per Paco Borao, director de la Marató; Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso; Quico Catalán, president del Levante UD, Ricardo Arias, ambaixador del Valencia CF; i José Puentes, conseller delegat del Valencia Basket Club.

Aprofitant l’exposició en Ciutat de les Arts i les Ciències ’40 anys corrent. Història de la Marató València’ els representants dels clubs van realitzar el ja tradicional intercanvi de samarretes, encara que enguany la Marató València va voler recordar el suport d’aquests clubs amb un quadre commemoratiu de la 40 edició de la Marató. Després, Paco Borao, president d’SD Correcaminos, va repassar la història d’aquestes quatre dècades en aquesta especial visita guiada pel panell i els elements que recorden la història de la carrera.

Compartir.