El Villarreal CF, a la moda amb HAMAKI-HO
El Villarreal CF, a la moda amb HAMAKI-HO
ACF FOTOGRAFÍA

La marca italiana confecciona els tratges oficials de la temporada

El Villarreal CF està a la moda. La prestigiosa marca italiana HAMAKI-HO ha sigut l’encarregada de confeccionar els tratges oficials per a aquesta temporada vestint a tots els integrants del primer equip i cos tècnic del Submarí, que podran lluir-los en multitud d’actes oficials, així com en els partits a Espanya i a Europa.

El conjunt informal consta d’una camisa texana, pantalons xinesos elàstics, suèter i un husky, mentres que la vestimenta més formal està integrada per un elegant tratge de color blau marí en el qual destaca la corbata, en la qual està brodat l’escut del Villarreal CF, més un abric, tenint en compte la tendència a Itàlia. Un disseny modern i funcional per a vestir al Submarí.

Quant a les sabates que calçaran els futbolistes grocs, cal destacar que estan fabricades per la marca Diesel Footwear, amb seu a Elx.

La sessió de fotos es va realitzar en un marc incomparable com és El Madrigal, on van posar tots els integrants de la plantilla i el cos tècnic del Villarreal. Més tard, i amb més deteniment, els futbolistes Víctor Ruiz, Mateo Musacchio, Luciano Vietto, Bruno Soriano, Denis Cheryshev, Sergio Asenjo, Ikechukwu Uche i Tomás Pina van exercir de models de luxe per a presentar els nous tratges oficials.

La marca HAMAKI-HO, situada a Nàpols, pretén enquadrar en les seues col·leccions la gran revolada causada pels anys 80, purificat en els seus tons i mostrant l’elegància urbana. La marca italiana reprèn la gran tradició de sastrería, tant que els detalls i els acabats representen el valor afegit d’aquesta etiqueta. Sens dubte, a Itàlia és un referent de la moda juvenil.

HAMAKI-HO es comercialitza a Castelló en la tenda Vip’s Jeans, que té dues entrades principals, una en el carrer Enmig, 60 i l’altra en la Plaça Pescatería, 8. En ella es pot trobar des de la moda sport juvenil amb tot un assortiment de peces amb gran estilisme fins a arribar als tratges de vestir informal i juvenil amb ‘fit’ italià, de moda actual. Els tratges oficials del Villarreal CF estan causant sensació entre els aficionats.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/trajesoficialesweb1.mp4{/mp4remote}
Compartir.