El Villarreal cau davant el Valencia

ACF FOTOGRAFÍA

Els grocs, malgrat merèixer més, s’estavellen contra la contundència blanc i negra

Va merèixer millor sort el Submarí. El Villarreal va caure en la visita del Valencia al Madrigal (1-3) en un xoc on els grocs van dominar i van disposar d’un bon grapat d’ocasions, però en el qual van acabar claudicant davant la contundència d’uns visitants que van aprofitar les poques oportunitats de les quals van disposar.

No van poder començar pitjor les coses per als grocs. En el minut 5, i després d’una gran oportunitat per al Submarí, Trigueros es llançava a buidar en una contra i colpejava la pilota el just perquè la pilota es colara pegat al pal contrari d’Asenjo. Malgrat aquest dolorós inici, el Villarreal imprimia velocitat i jugava al toc davant un Valencia expectant i que se sentia molt còmode robant i eixint a la contra.

En el 13 arribava una altra grandíssima ocasió per als locals. Giovani va sortejar rivals a la vora de l’àrea i va canviar el joc per a Cheryshev, que centrava ras i Uche, en planxa, arribava tard solament una mil·lèsima de segon per a espentar la pilota a la xarxa. La cercaven els de Marcelino amb insistència, però els blanc i negres tenien el xoc on volien.

El Submarí tenia la pilota i el control del partit, encara que el Valencia no cedia i es tancava bé cada vegada que els grocs penetraven en l’àrea dels visitants. En el 37, i després d’un rebuig de la saga del Valencia al servei d’un córner, Cheryshev endollava un bon tret creuat, però Alves, atent, buidava la pilota perquè, de nou el rus entrara de cap, encara que la defensa va detenir de nou el seu tir.

Al caient del descans, Moi Gómez caçava una passada llarga i, centrava curt a l’àrea xicoteta perquè Cheryshev, forçat, intentara rematar, encara que la rematada del rus no va poder eixir net amb Alves tapant el buit. El Submarí manava i tancava al Valencia en la seua àrea, però el gol per al qual els grocs feien mèrits una vegada i una altra no arribava.

És més, va anar el Valencia el que va acabar per ampliar distàncies. Ni una ocasió de perill havien tingut els blanc i negres en 60 minuts i, Mustafi, en un centre des de la banda amb Rodrigo en fora de joc, posava de cap un injust –però real- 0-2 per als visitants.

El gol, per desgràcia, va deixar molt tocat al Villarreal. Tant que, en el 70, de nou Mustafi ampliava distàncies després d’un servei de cantonada, quan l’alemany va aprofitar una pilota morta en l’àrea per a, des de la segona línia, deixar sentenciat el xoc. A tres minuts del descompte, i ja amb tot decidit, Trigueros retallava distàncies després d’una passada de Jonathan.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Gabriel, Dorado, Jaume Costa; Moi Gómez (Jonathan dos Santos, 60’), Bruno, Trigueros, Cheryshev; Giovani (Vietto, 64’) i Uche (Gerard Moreno, 70’).

Valencia CF: Diego Alves; Barragán, Otamendi, Mustafi, Gayà; Feghouli (Carles Gil, 77’), Andrés Gomes, Javi Fuego, Piatti; Rodrigo (De Paul, 86’) i Alcácer (Negredo, 78’).

Gols: 0-1, min. 6: Trigueros, en pròpia porta. 0-2, min. 63: Mustafi. 0-3, min. 72: Mustafi. 1-3, min. 87: Trigueros.

Àrbitre: Pedro Jesús Pérez Montero (Comitè Andalús). Va amonestar a Mario (54’) i Dorado (71’) per part del Villarreal i a Otamendi (47’), Rodrigo (59’) i Gayà (80’) en el cas del Valencia.

Incidències: Partit corresponent a la desena jornada de la Lliga BBVA entre el Villarreal i Valencia disputat en l’Estadi El Madrigal.