El Villarreal C supera l’Orihuela ‘in extremis’ (2-1)

ACF FOTOGRAFÍA

Un gol de Maxi Rosales en el minut 93 va portar l’eufòria a la graderia del Miniestadi

El Villarreal C de Carlos Pérez Salvachúa torna a llocs de promoció d’ascens a Segona Divisió B gràcies a la seva vibrant victòria davant l’Orihuel per 2-1. Els grocs es van avançar amb un gol de Belizón, van perdonar moltes ocasions i al final, en l’últim sospir, va marcar Maxi Rosales per donar-li els tres punts al Villarreal C i fer inútil el tant de Kike.

El primer gol del duel va arribar al minut 25. Una gran jugada de l’atac groc va acabar amb la pilota als peus de Belizón, que amb tremenda tranquil·litat va regatejar al seu parell dins de l’àrea i va afusellar Emilio.

A partir de llavors, el Villarreal C va desaprofitar innombrables ocasions de gol per sentenciar. Així, l’Orhuela va aconseguir empatar a poc del final amb un cop de cap de Kike i quan semblava que el xoc acabaria en empat va arribar el deliri a la graderia del Miniestadi. Corria el minut 93 del partit quan Javi García va executar amb mestria un córner, Juan ‘Ibiza’ va rematar de cap i Maxi, molt atent, va caçar la pilota i la va enviar al fons de la xarxa. Un triomf merescut i el Villarreal C segueix somiant.

Fitxa tècnica:

Villarreal C: Joan; Genís, Maxi, Juan ‘Ibiza’, Maldo; Akale (Mathi, m. 72 (Javi Jiménez, m. 81)), Morlanes, Javi García (Simón, m. 60), Belizón; Mario i Cerem.

Orihuela: Emilio; Àlex (Kike, m. 72), Fleki, Samuel, Gomis; Chema, Mikey (Abraham, m. 87), Theo, Juanjo; Raúl i Petu (Coco, m. 55).

Gols: 1-0. Min. 25: Belizón. 1-1. Min. 85: Kike. 2-1. Min. 93: Maxi.

Àrbitre: Miras López. Groga al local Maldo; així com als visitants Samuel, Chema, Petu, Theo i Fleky.

Camp: Miniestadi.