El Villarreal C perd davant el Torre Levante (2-0)

ACF FOTOGRAFÍA

El tercer equip groc no té ‘punch’ i ho acaba pagant

El Villarreal C va perdre davant el Torre Levante en un duel en què el tercer equip groc no va tenir punteria davant l’equip rival i ho va acabar pagant amb la derrota. Malgrat aquest resultat, l’equip que dirigeix ​​Carlos Pérez Salvachúa segueix assentat a la zona noble de la classificació amb 44 punts acumulats en 28 partits de Lliga.

El primer gol del Torre Levante va arribar molt aviat. Corria el minut 3 del partit quan Marc Cosme aconseguia batre a Ximo. Ja en la segona part va arribar el 2-0, obra de Juanra en el minut 55.

El proper rival del Villarreal C serà el Benigànim, que visitarà el Miniestadi de la Ciutat Esportiva el proper cap de setmana en un horari encara per determinar.

Torre Levante: Paco; Juanca, Heredia, Víctor Mateos, Chus; Adrián, Aaron (Toni, m. 80), Gilabert, Juanra; Marc (Casero, m. 65) i Marc Cosme (Tomillero, m. 85).

Villarreal C: Ximo; Genís, Maxi Rosales (Olabe, m. 46), Juan ‘Ibiza’, Maldo (Chepe, m. 60); Miguelón, Morlanes, Javi García (Cerem, m. 46), Belizón; Simón i Mario.

Gols: 1-0. Min. 3: Marc Cosme. 2-0. Min. 55: Juanra.

Àrbitre: Yuste Querol. Groga als locals Chus, Gilabert i Tomillero; així com als visitants Maxi Rosales i Miguelón.