El Villarreal C continua llançat (2-1)

HOYOYO

El tercer equip groc supera al Torre Levante amb gols de Akale y Chepe

El Villarreal C va aconseguir la seua tercera victòria consecutiva en quatre jornades de Lliga i seguirà compartint el liderat amb el Olímpic en el més alt de la taula del Grup VI de Tercera Divisió. El conjunt entrenat per Carlos Pérez Salvachúa va superar en aquesta ocasió al Torre Levante per 2-1 en un partit en el qual els grocs van merèixer guanyar més àmpliament, però els seus jugadors van errar una gran quantitat d’ocasions.

Els dos gols del Villarreal C van arribar en la primera meitat, obra de Chepe i Akale. Els grocs ho van brodar en aquests primers 45 minuts. L’1-0 ho va anotar Akale. Chepe li va robar la pilota a un defensa i li’l va passar a l’atacant nord-americà perquè anotara a plaure.

El 2-0 va portar la signatura de Chepe. Andrei va realitzar una espectacular jugada individual, va cedir a Chepe i aquest va col·locar l’esfèric dins de la porteria al pal llarg.

Per la seua banda, el Torre Levante va començar a estirar les seues línies en la segona meitat i va ficar molta pressió als locals, que van saber aguantar la seua renda. El 2-1 definitiu ho va anotar ja en el minut 92 el visitant Reyes amb una rematada en el segon pal després d’un servei de cantonada.

Villarreal C: Diego Fuoli; Miguelón, Genís, Sena (Maxi, m. 82), Maldo; Andrei, Morlanes, Pablo Álvarez, Akale (Beli, m. 62); Darío i Chepe (Nicola, m. 67).

Torre Levante: Paredes; Toni (Víctor García, m. 78), Antillaque, Éder, Chus, Víctor Ruiz, Adrián, Gilabert, Reyes, Rubén (Aarón, m. 67) i Olcima (Propietari, m. 82).

Gols: 1-0. Min. 18: Akale. 2-0. Min. 44: Chepe.

Àrbitre: Ruiz García. Groga al visitant Reyes.

Camp: Mini Estadi.