El Villarreal B s’adhereix a LaLiga Impulso
El Villarreal B s’adhereix a LaLiga Impulso
||||

El club ha signat l’acord que LaLiga té amb el fons CVC

El Villarreal B i els altres tres clubs ascendits a LaLiga SmartBank, FC Andorra, Real Racing i Albacete BP, després d’un profund estudi de les condicions de l’acord, han decidit adherir-se a LaLiga Impulso, l’aliança estratègica amb CVC que permetrà a aquests clubs, com a la resta dels signants, l’accés a una injecció econòmica que contribuïsca a accelerar la seua professionalització i desenvolupament.

Per a Fernando Roig, president del Villarreal CF, “és una oportunitat, després d’aquests anys de pandèmia, per a posar a LaLiga en el millor lloc possible i que tots els clubs puguem créixer”. En concret, “LaLiga Impulso serveix per a mirar al futur amb major optimisme si cap des del Villarreal CF, i per a fer-nos més grans tant el primer equip com, en aquest cas, el filial”.

Tal com recull l’acord, de la inversió de CVC en LaLiga Impulso es destina una partida als clubs ascendits que els dona accés al 34% dels fons. Com ja és sabut, LaLiga Impulso disposa que els fons rebuts pels clubs tenen un caràcter finalista i els clubs signants es comprometen a invertir destinant un màxim de 15% a inscripció de jugadors, un altre 15% a reducció de deute i el 70% a la millora d’infraestructures i desenvolupament dels clubs en l’àmbit del desenvolupament internacional, marca i producte, innovació i tecnologia i digitalització i xarxes socials.

Amb l’entrada d’aquests quatre clubs ja són 40 clubs i dues filials els que integren LaLiga Impulso pel que es manté l’aclaparadora majoria de clubs de la competició professional que han considerat que l’aliança estratègica de LaLiga Impulso és beneficiosa per als seus clubs i afavoreix el seu desenvolupament i creixement.

Compartir.