El Villarreal B perd en la seua estrena a la ‘Premier’
||||

L’equip Sub-23 groc va caure davant el Dinamo de Zagreb en un intens partit en què els dos equips van acabar amb 10 homes

El Villarreal B va perdre el seu primer partit d’aquesta edició de la Premier International Cup contra el Dinamo de Zagreb en un partit molt intens en què els dos equips es van quedar amb un jugador menys. Els gols del partit van portar la signatura de Diego Collado, Kulenovic i Antonio Marín (2-1). El filial groc va millorar amb el pas dels minuts i en la segona part va dominar completament.

El partit va començar molt igualat, però es va començar a complicar per als interessos grocs al minut 36. Migue va ser expulsat després d’una acció en què el davanter croat va caure dins l’àrea. El col·legiat Scott Jackson va interpretar l’acció com a pena màxima i el lateral dret de Vila-real va ser expulsat amb vermella directa. Kulenovic va materialitzar el llançament des dels 11 metres.

Amb un futbolista menys sobre el terreny de joc tot va ser més complicat per a l’equip de Miguel Álvarez. Així, el segon gol croat va arribar fregant el temps de descans. Antonio Marín va rebre a l’àrea, es va regirar i va superar a Josele (2-0).

Miguel Álvarez va moure la banqueta donant entrada a Dani Tasende i Diego Collado. Precisament aquest últim va ser l’encarregat de marcar el 2-1 amb un cop de dreta creuat en el minut 51. Hi havia partit. Més encara quan les forces es van igualar amb l’expulsió de Marko, que va veure la vermella directa per una duríssima entrada sobre Iván Morante al centre del camp (m. 54).

El Mini Submarí va tindre ocasions com per haver empatat almenys el partit, però no ho va aconseguir. El proper partit del Villarreal B en aquesta Premier International Cup serà el dimecres 27 de novembre contra l’Arsenal FC (20.00 hores).

Fitxa tècnica:

Dinamo de Zagreb Sub-23: Juric; Hrvoj, Hulber, Joskj, Butalo, Franjic, Antonio Marín (Miskovic, m. 91), Marko, Kulenovic, Kim (Jakov, m. 60) i Jovicevic (Tolic, m. 64).

Villarreal Sub-23: Josele; Migue, Pepe Castaño, José Manuel, Goyo (Baena, m. 72); Beitia, Morante; Agüero, Akale (Diego Collado, m. 46), Fran Álvarez (Dani Tasende, m. 46); i Álex Millán.

Gols: 1-0. Min. 38: Kulenovic, de penal. 2-0. Min. 45+3: Antonio Marín. 2-1. Min. 51: Diego Collado.

Àrbitre: Scott Jackson. Groga a Joskj, Juric, Narko, Kulenovic i Jakov per part del Dinamo de Zagreb; així com a Pepe Castaño, Fran Álvarez, Àlex Millán i Agüero al filial groc. Va expulsar amb vermella directa a Migue per part del Villarreal (m. 36) i a Marko (m. 54) pel Dinamo de Zagreb.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de la Fase de Grups de la Premier International Cup disputat al EBB Stadium de l’Aldershot Town FC