El Villarreal B perd en el seu últim partit
||||

El filial groc cau davant el Barcelona B en un duel replet de gols (3-4)

El Villarreal B va perdre en el seu últim partit de la temporada. El filial groc va caure davant el Barcelona B en un duel replet de gols (3-4) i va acomiadar una campanya en la qual ha sigut capaç d’ascendir a la nova categoria Primera RFEF.

El conjunt culer es jugava la segona posició i els grocs volien guanyar per a acomiadar la temporada en gran. Van véncer els visitants.

El partit va ser un intercanvi de colps continu. El Barcelona B es va avançar de penal després d’una fallada de la defensa groga en l’eixida de pilota que va acabar amb falta d’Iker Álvarez dins de l’àrea. Matheus va materialitzar la pena màxima (0-1, m. 20).

El gol va fer mal al Villarreal B. Així, Matheus va anotar el 0-2 amb un xut amb l’esquerra tan sols huit minuts després. A més, abans del descans va arribar el 0-3 després d’un xut des de la frontal d’Oriol Busquets.

En la segona part, el Villarreal B va tirar d’orgull i va competir. No es va deixar portar. Així, Álex Millán va anotar el 1-3 després de giravoltar dins de l’àrea i soltar un xut de dreta que va entrar per tota l’esquadra (m. 51).

El Mini Submarí es ficava en el partit, però el Barça B va tornar a colpejar. Aquesta vegada va ser Rei Manaj el que va afusellar a Iker Álvarez (1-4, m. 67).

Pese al resultat, el Villarreal B no es va rendir i va aconseguir dos gols més. Primer, Balde va marcar en pròpia porta i més tard Jack Harper va anotar amb l’esquerra el 3-4 donant-li emoció als últims compassos del partit.

Ara, el Villarreal B no jugarà partits oficials, però continuarà entrenant fins a final de mes a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.

Villarreal B: Iker; Andrei; Dela, Vadik, Tasende; Collado (Pacheco, m. 62), Lozano, Carlo (Ahn, m. 62), Haissem (Harper, m. 80); Arana (Beitia, m. 62) i Millán (Agüero, m. 80).

Barcelona B: Iñaki Peña, José Marsà (Roger Riera, m. 46), Comes (Igor, m. 70), Ramos Mingo, Balde; Oriol Busquets (Álex Collado, m. 46), Jandro Orellana, Matheus; Konrad (Rei Manaj, m. 46), Hiroki i Peque (Gustavo Maia, m. 76).

Gols: 0-1. Min. 20: Matheus, de penal. 0-2. Min. 28: Matheus. 0-3. Min. 45: Oriol Busquets. 1-3. Min. 51: Álex Millán. 1-4. Min. 67: Rei Manaj. 2-4. Min. 81: Balde, en pròpia porta. 3-4. Min. 90: Harper.

Àrbitre: Roberto Gonzalo Sánchez (Col·legi Castellà-manxec). Va amonestar a Iker, Dela, Andrei i Agüero pel Villarreal B i a Arnau Comas, Roger Riera i Álex Collado per part del Barça B.

Camp: Mini Estadi.