El Villarreal B mereix més
||||

L’equip de Miguel Álvarez va disposar de clares ocasions de gol com per haver aconseguit un millor resultat davant el Barça B (0-1)

Injust. El Villarreal B va perdre per la mínima davant el Barcelona B en un emocionant partit. El filial groc va disposar d’innumerables ocasions de gol estavellant fins per dues vegades la pilota a la fusta, però finalment la victòria va ser per als culers gràcies a un solitari gol de falta de Monchu (0-1).

No havien passat ni quatre minuts de joc i Carlos Blanco ja havia rematat de cap al travesser (m. 3). Al 24′, el Villarreal B va tornar a topar-se amb la fusta. Aquesta vegada després d’un xut amb la dreta d’Álex Baena des de la frontal que va acabar al pal esquerre d’Iñaki Peña.

Les ocasions grogues es van succeir al llarg del partit. Només va faltar punteria. Qui sí la va tindre va ser Monchu. El migcampista del Barça B va anotar l’únic gol del xoc amb un llançament de falta (m. 77). El filial groc va assetjar al seu rival en els últims minuts buscant un gol que mai arribaria.

El proper partit del Villarreal B serà fora de casa contra l’Andorra (diumenge, 12.00 hores).

Villarreal B: Diego Fuoli; Andrei, Sofian, Carlos Blanco, Migue; Iván Martín, Ramón (Akale, min. 81), Lozano, Baena (Fran Álvarez, min. 71); Villa i Espiau (Millán, min. 71).

Barça B: Iñaki Peña; Morer, Araújo, Cuenca, Akieme; Reis (Collado, min. 73) (Jandro, min. 84), Sarsanedas (Riqui Puig, min. 62), Monchu; Hiroki Abe, Abel Ruiz i Kike Saveiro.

Gol: 0-1. Min. 77: Monchu.

Àrbitre: Busquets Ferrer (Col·legi Balear). Va amonestar als locals Ramón, Sofian i Millán; així com als visitants Monchu, Hiroki i Sarsanedas.

Incidències: Partit disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva.