El Villarreal B mereix més davant de la SD Eibar (2-2)
||||

El Villarreal B estrena el Mini Estadi en LaLiga SmartBank sumant un punt que van poder ser tres

El Villarreal B va tornar a la categoria de plata del futbol espanyol i ho va fer amb un empat 2- 2 davant de la SD Eibar. El conjunt groc, després de remuntar el tant inicial de Quique gràcies als gols de S. Lozano i P. Iñiguez, va encaixar en els últims minuts el definitiu empat a dos després de quedar-se amb un home menys per l’expulsió de S. Lozano.

El partit va començar amb esglai. La SD Eibar, en el minut 2, a través d’un centre lateral d’Imanol, va tindre la primera ocasió de perill, però el davanter del conjunt armer la va manar dalt. El Villarreal buscava assentar-se en el partit a través del baló i eixir des d’arrere. No obstant això, en el minut 15, després d’una bona combinació en banda dreta i un posterior centre ras de Javi Muñoz, Quique posava el 0-1 per a avançar al conjunt dirigit per Gaizka Garitano. A partir d’eixe moment el Villarreal va pujar les línies i va ser a pressionar més amunt. Collado va manar un baló per damunt de la meta defesa per Yoel i no va ser fins al minut 38 quan el conjunt de Miguel Álvarez va trobar la seua recompensa. Sergio Lozano va manar el baló al fons de les malles després d’un impressionant tir de falta des de la frontal de l’àrea. Després d’açò, el Villarreal va pujar la intensitat i es va ficar al partit.

El marcador reflectia el minut 45 quan, després d’una falta lateral, Pablo Iñiguez avançava al Submarí. Tasende va posar un molt bon centre lateral, el baló es va passejar per l’àrea sense trobar rematador i al segon pal va arribar el defensor groc per a avançar als groguets. El VAR va analitzar la jugada per un possible fora de joc, però finalment el gol va pujar a l’electrònic. Encara hi havia més, el Villarreal continuava espentant i abans d’acabar el primer temps el VAR va anul·lar el 3-1 per fora de joc.

En la segona part, el tècnic armer va decidir canviar l’esquema i jugar amb tres centrals i carrileros per a buscar un joc més ofensiu. L’Eibar va pujar la pressió, però el Villarreal no va renunciar al baló i l’eixida des d’arrere en cap moment. L’entrada d’Haissem va donar al Villarreal una nova via d’atac. El jugador, amb la verticalitat i agilitat que li caracteritza, va aconseguir traure un tir des de la frontal de l’àrea que es va anar prop de l’esquadra dreta.

La polèmica va arribar en el minut 74 quan l’àrbitre va decidir expulsar a Lozano per doble groga després d’una entrada en camp rival. Després d’açò, els groguets van esperar en camp propi i l’Eibar, a través de les substitucions, va sumar molts efectius per a empatar el matx. En el minut 89, Blanco Leschuk va fer efectiva la idea de Gaizka i va posar el 2- 2 després d’un córner.

Pots escoltar la roda de premsa completa de Miguel Álvarez després del partit.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Jorgensen; M.A. Leal, Dela, P. Iñiguez, Tasende; Iosifov (Haissem, m. 61), A. Del Moral, Carlo (S. Carreira, m. 90), S. Lozano; D. Collado (J. Ontiveros, m. 82) i Fer Niño (Arana, m. 61).

SD Eibar: Yoel; A. Tejero, F. Venancio (Y. Rahmani, m. 77), Arbilla, Imanol; Sergio A. (Juan Berrocal, m. 46), Matheus Pereira (Blanco Leschuk, m. 82), Corpas (Bautista, m. 46), Javi Muñoz, Quique (Aketxe, min. 57); i Stoichkov.

Gols: 0-1. Min. 15: Quique. 1-1. Min. 38: S. Lozano. 2-1. Min. 45: P. Iñiguez. 2-2. Min. 89: Blanco Leschuk.

Àrbitre: De La Fuente Ramos (Comité Castellano-Leonés). Va amonestar als locals Fer Niño, Jorgensen, Arana i Dela i als visitants F. Venancio, Corpas, J. Berrocal i Rober Correa. Va expulsar al local S. Lozano per doble groga (min. 74) i al visitant Javi Muñoz per doble groga (min. 90).

Incidències: Partit entre el Villarreal B i la SD Eibar, corresponent a la segona jornada de LaLiga SmartBank 22/23, celebrat en el Mini Estadi davant de 2.109 espectadors.