El Villarreal B aconsegueix la permanència!

El filial groc empata contra la UD Las Palmas amb un inoblidable gol de Mbacke (1-1)

El Villarreal B va aconseguir l’anhelada permanència en Segona Divisió gràcies a l’empat collit davant la UD Las Palmas mancant dues jornades per al final. Un inoblidable gol de Mbacke en el minut 82 va fer que el filial groc sumés el punt que necessitava per a aconseguir l’objectiu. Anteriorment havia marcat Sandro per al conjunt local.

L’inici del partit no va ser fàcil per als grocs. Pejiño va estavellar els seus dos míssils en el pal de la porteria defensada per Iker Álvarez en les primeres ocasions del xoc animant als aficionats en la graderia. L’ambient a l’Estadi de Gran Canària era espectacular a causa del que també es jugava el conjunt local en aquest partit, però els homes de Miguel Álvarez van saber aguantar l’aiguat inicial.

No obstant això, quan millor estaven els groguets, que fins i tot van poder avançar-se de no ser pel mil·limètric fora de joc en el gol de Fer Niño, va anotar Sandro per a Las Palmas mitjançant un xut impossible per a Iker. El filial va tindre el seu moment al final de la primera meitat amb un cop de cap de Migue Leal que es va estavellar en la fusta, un bon tir de Ontiveros que va atrapar el porter local i l’un contra un de Tasende.

Després de la represa, els nostres van tindre la primera amb un tir de Carlo des de la frontal que va marxar desviat. El ritme del partit va començar a estabilitzar-se i cap dels dos equips acabava d’arribar amb claredat, encara que els groguets rondaven l’àrea canària.

Els minuts passaven i el Villarreal B necessitava un gol per a certificar la permanència. Va arribar en el minut 82 i ho va fer amb suspens. Mbacke va cabotejar a la xarxa i el col·legiat, en primera instància, va anul·lar el gol per un inexistent anés de joc. El VAR va corregir la seua decisió i l’eufòria es va deslligar en el Mini Submarí amb el 1-1.

Els últims instants van ser d’infart. Las Palmas va atacar, però el marcador ja no es mouria. El Villarreal B seguirà en LaLiga Smartbank. Grandessssss!

Fitxa tècnica

UD Las Palmas: Á. Vallés; Lemos S., Álex Suárez, Coco, Cardona; Pejiño (min. 69, Clement), Liodice, Kirian (min. 85, Andone), Jonathan Viera (min. 59, Fabio), A. Moleiro (min. 69, Marvin); i Sandro (min. 59, Marc).

Vila-real B: Iker Álvarez; M.A. Leal, Dela, Mbacke, Tasende; S. Carreira (min. 84, Carlos Romero), Del Moral, Carlo, Ontiveros (min. 84, Pacheco); A. Millán (min. 94, Ojeda) i Fer Niño (min. 68, Forés).

Gols: 1-0. Min. 27: Sandro. 1-1. Min. 82: Mbacke.

Àrbitre: Quintero González (Comitè Andalús). Groga als locals Liodice i Fabio; així com al visitant Mbacke.

Incidències: Partit entre la UD Las Palmas i el Villarreal B, corresponent a la jornada 40 de LaLiga SmartBank, celebrat a l’Estadi de Gran Canària.