El Villarreal B il·lusiona davant el líder (2-0)
||||

El filial groc aconsegueix un triomf de prestigi davant el CE Sabadell gràcies als gols d’Álex Millán i Edu Espiau

El Villarreal B va aconseguir una victòria de prestigi enfront del CE Sabadell, líder de la categoria. La pressió alta, les llargues jugades col·lectives i la concentració defensiva van ser les claus del filial groc. Els gols ‘groguets’ van ser obra d’Álex Millán i Edu Espiau, tots dos en la segona part.

El filial del Villarreal CF va arrancar el partit amb una pressió molt alta que va sorprendre en els primers compassos al CE Sabadell. Fruit d’aquest plantejament, el conjunt ‘groguet’ va generar les primeres ocasions de l’enfrontament. La més clara en el minut 14, després d’una gran passada filtrada d’Álex Baena a Edu Espiau que el davanter canari va enviar a les mans de Mackay.

L’ímpetu inicial dels de Miguel Álvarez no va decaure malgrat el gran esforç físic i de la dificultat de jugar davant el líder de la categoria. El Villarreal B va comptar amb una nova ocasió per a estrenar el marcador, en el minut 26, després d’un gran centre de Pacheco que va ser rematat per Collado al cos de Mackay. Per part seua, el CE Sabadell va inquietar la porteria ‘grogueta’ mitjançant diversos centres laterals, que tant els defensors com Fuoli van saber allunyar de l’àrea local.

Els primers minuts del segon temps van ser de clar control ‘groguet’ i prova d’això va ser l’escassa aparició dels jugadors d’atac del CE Sabadell. En el minut 80 va arribar el 1-0 després d’un ràpid contratac ‘groguet’. El recentment entrat Álex Millán va recollir un rebot dins de l’àrea per a anotar el primer punt dels de Miguel Álvarez.

El Villarreal B va matar el partit pocs minuts més tard després d’una gran acció col·lectiva en la frontal de l’àrea. Pacheco va habilitar a Edu Espiau perquè només haguera d’espentar-la. El pròxim partit del Villarreal B serà a casa de l’Atlètic Llevant (dissabte, 17.00 hores).

Villarreal B: Fuoli; Goyo, Andrei, Sofian Chakla, Carlos Blanco; Pacheco, Ramón Bueno, Collado (Millán, m. 69), Baena (Lozano, m. 82); Edu Espiau i Ahn (Fran Álvarez, m. 65).

CE Sabadell: Mackay; Ozkoidi, Aleix Coch, Angel, Adri Cuevas (Pascual, min. 82); Edgar Hdez. (Lanza, m. 77), Néstor, O. Rubio N., Pedro Capó; Grego i Aaron Rey (Boris, m. 56).

Gols: 0-1. Min. 80: Millán. 0-2. Min. 86: Edu Espiau.

Àrbitre: Miguel Domato Pedreira (Comité balear). Groga per als locals Andrei i Álex Millán i per als visitants O. Rubio N., Grego, Ozkoidi, Pedro Capó i Lanza.