El Villarreal B està molt viu (2-1)

El filial groc es retroba amb la victòria en imposar-se al Burgos amb gols de Pau i Forés

Sí, es pot. El Villarreal B es va retrobar amb la victòria davant el Burgos gràcies a una magnífica actuació grupal i als gols de Pau i Álex Forés, tots dos en la primera meitat. El gol del Burgos va ser de Fer Niño ja en la recta final del duel (2-1). El filial groc es presentava al duel amb la pesada llosa dels set partits que acumulava sense guanyar, però amb la il·lusió intacta amb la condició de sumar un triomf que li permetera somiar amb la permanència en la categoria de plata del futbol espanyol.

Miguel Álvarez va dissenyar un equip inicial en el qual destacava la presència del jove Pau Navarro com a migcampista malgrat que la seua posició habitual és la de defensa central. També van ser novetats els dos centrals, ja que tant Pablo Iñiguez com Lekovic van reaparéixer després de superar les seues respectives molèsties físiques.

El partit va ser molt emocionant des del primer minut, amb tots dos equips molt ficats en la seua comesa. El Villarreal B intentava dominar amb la possessió de la pilota, mentre que el conjunt burgalés buscava la contra.

El 1-0 va ser obra de Pau Navarro. El ‘xiquet de la Vilavella’ va rematar de manera acrobàtica d’esquena a porteria per a estrenar-se com a golejador en el futbol professional. Quin moment i quina manera de fer-ho (m. 15).

El segon gol dels grocs es va fer esperar. Corria el minut 41 del duel quan Álex Forés va caçar una pilota solta en l’àrea per a enviar-lo al fons de la xarxa (2-0).

El Burgos va reaccionar i va estar a punt de retallar distàncies ja en el temps de descompte de la primera part amb un xut al travesser de Sancris. Qüestió de centímetres.

La segona part va arrancar amb el Burgos dominant, mentre que el Villarreal B apostava per estar ordenat, frenar les escomeses rivals i aguantar la seua valuosa renda en el marcador.

Ho va fer fins al minut 83. El examarillo Fer Niño va rematar de cap un servei de cantonada i li va posar una emoció tremenda als instants finals (2-1).

El Mini Submarí va saber patir fins al final i sumar tres punts d’or. El pròxim compromís del Villarreal B serà en el feu del Alcorcón el dilluns, 15 d’abril (20.30 hores).