El Villarreal B cau per la mínima davant La Nucía (0-1)

L’equip de Miguel Álvarez cau davant el quadre alacantí en un partit que es va decidir a pilota parada

No va poder ser. El Villarreal B va caure per la mínima davant La Nucía en el Mini Estadi (0-1) gràcies a un gol dels visitants que va arribar des del servei de cantonada. Primera derrota de la temporada en el Mini per al filial groc que ho va intentar fins al final.

El tècnic Miguel Álvarez va apostar per un onze amb diversos canvis respecte al de l’últim encontre de lliga, donant entrada a jugadors com Arana o Narro en la parcel·la ofensiva.

La primera part del partit va estar marcada per la igualtat i el domini altern de la pilota per part de tots dos conjunts. L’ocasió més clara del primer temps va ser per als grocs, que després d’una gran jugada en banda del davanter Alex Millán assistia a Agüero perquè rematara només des del punt de penal una pilota que va marxar desviat per damunt del travesser.

En el començament de la segona meitat, Miguel Álvarez va donar entrada a l’extrem francés Haissem Hassan per a buscar més perill i desborde en l’atac groc. Però en el minut 59 va arribar l’únic gol del partit per als visitants. El defensor del La Nucía Álex Soto va aprofitar un bon centre des del córner per a avançar als alacantins.

Després del gol, Miguel Álvarez va apostar per donar frescor al centre del camp del filial groc realitzant un triple canvi, en el qual van entrar al terreny de joc Ahn, Carlo i Pacheco per a buscar l’empat. En el minut 75 va arribar l’ocasió més clara per als grocs en la segona part, quan Ahn va provar un tret ras des de la frontal de l’àrea que va eixir fregant el pal esquerre de la porteria defensada per Fornés.

En el temps de descompte, La Nucía es va quedar amb deu jugadors després d’una dura entrada de Titi que va ser sancionada amb targeta roja. Finalment, el Mini Submarí no va poder aconseguir el punt de l’empat i el partit va acabar amb victòria per als visitants.

Villarreal B: Filip; D. Tasende, Copete, Vadik, M. Villa, Ros (Pacheco, m. 67), Lozano, Agüero (Carlo, m. 67), Narro (Ahn, m. 67), Arana (Haissem, m. 45) i Millán.

La Nucía: Fornés, Óscar, José Mas (Álvaro, m.49), Pina, Miñano (Bora Barry, m. 80), Morgado (Titi, m. 80), Toner, Tavares, Agüero (Soto, m. 67), Cabezas i Álex Salto.

Gols: 0-1. Min 59: Álex Salto

Àrbitre: Alejandro Sánchez (col·legi aragonés). Va amonestar als locals D. Tasende, Copete, M. Vila i Ros així com als visitants Toner i Miñano. El jugador visitant Titi va ser expulsat en el temps de descompte.

Incidències: Partit entre el Villarreal B i el FC La Nucía corresponent a la jornada 12 del Grup 3B de la Segona Divisió B celebrat en el Mini Estadi.