El Villarreal B cau davant el Prat
||||

El filial groc perd per 3-1 en un partit marcat pel fort vent

El Villarreal B va perdre en la seua visita a la AE Prat en un partit que va estar marcat pel fort vent, que va dificultar el joc per a tots dos equips. El conjunt català va saber emmotlar-se millor i va aconseguir sumar els tres punts gràcies als gols de Raíllo, Toni i Álex. El gol groc va portar la signatura de Edu Espiau (3-1).

El 1-0 va arribar en el minut 20. Una jugada embrollada dins de l’àrea groga va acabar als peus de Raíllo, que no va perdonar. El filial groc va respondre amb dues ocasions de Diego Collado. Els xuts del granadí no van trobar el camí del gol per l’oposició de la defensa.

El segon gol català es va produir fregant el temps de descans. Corria el minut 40 quan Toni va cabotejar a la xarxa. Miguel Álvarez va realitzar dos canvis en l’inici del segon acte buscant la reacció. Ahn i Millán van entrar al camp per a revolucionar el xoc.

El Villarreal B va passar a dominar per complet. Els grocs van retallar distàncies en el marcador en el 63’. Diego Collado va centrar des de la dreta i Edu Espiau va cabotejar a la xarxa (2-1). El Prat va sentenciar en el 83’. Álex va aprofitar un rebutge de Fuoli per a marcar a plaer el 3-1.

El pròxim partit del Villarreal B serà contra el Sabadell en el Mini Estadi ja al gener del 2020.

AE Prat: Andrés; Cárdenas, Héctor, Putxi, Toni (Arjona, m. 82), Álex, Raíllo (Chabboura, m. 88), Guiu (Capa, m. 73), Argilaga, Guzmán i Salva.

Villarreal B: Fuoli; Migue, Sofian Chakla, Carlos Blanco, Goyo (Ahn, m. 46); Collado (Fran Álvarez, m. 78), Ramón Bueno, Lozano (Millán, m. 46), Iván Martín; Baena i Edu Espiau.

Gols: 1-0. Min. 20: Raíllo. 2-0. Min. 40: Toni. 2-1. Min. 63: Edu Espiau. 3-1. Min. 83: Álex.

Àrbitre: Aranda Anquela. Groga als locals Toni i Capa; així com al visitant Carlos Blanco.

Camp: Municipal Sagnier.