El Villarreal B cau amb polèmica (1-0)

ACF FOTOGRAFÍA

El col·legiat del partit va anul·lar un gol legal a Fran Sol amb 0-0 al marcador

El Villarreal B va caure al feu del Llosetense en un partit molt igualat que es va decantar gràcies a un solitari gol de Nico al minut 9. Abans fins i tot, amb 0-0 al marcador, es va produir la jugada polèmica del partit, quan el col·legiat va anul·lar un gol legal a Fran Sol per un inexistent fora de joc del davanter groc.

L’únic gol del duel va arribar al minut 9. El Llosetense va robar la pilota al camp del Villarreal B i Nico va deixar anar un xut sec des de 20 metres que va sorprendre Aitor i va entrar enganxat al pal.

El filial groc va anar millorant amb el pas dels minuts i en la segona meitat va tenir diverses ocasions de gol i fins i tot es va topar amb la fusta. El marcador ja no es mouria.

Malgrat aquesta derrota, el Villarreal B segueix líder del Grup III de Segona Divisió B amb tres punts d’avantatge sobre el Reus. El proper partit de l’equip de Paco López també serà fora de casa al feu del Lleida Esportiu el diumenge 21 de febrer a partir de les 12.00 hores. Aquest partit es podrà veure en directe a través de Televisión de Castellón Mediterráneo i de Villarreal CF Live.

Llosetense: Mingo; Campins, Jaume Pol, Mairata, Rigo; Cristian, Héctor (Junior, m. 86), Alomar, Xesc (Joan Salva, m. 89); Nico i Thiago (Bibi, 76).

Villarreal B: Aitor; Miguelón (Edgar Ié, m. 84), Ramon Bueno, Javi Ramírez, Adrián Marín (Ramiro, m. 61); Leo Suárez, Rodri, Larrea (Iván Alejo, m. 61), Peris; Fran Sol i Carlos Martínez.

Gol: 1-0. Min. 9: Nico.

Àrbitre: Jiménez González (Comitè Las Palmas). Groga als locals Cristian, Campins, Nico i Bibi; així com als visitants Leo Suárez, Larrea i Carlos Martínez.

Camp: Municipal La Lloseta.