El Villarreal, a l’última amb Jajoan
El Villarreal, a l’última amb Jajoan
HOYOYO

El Submarí llueix, per tercera temporada consecutiva, els tratges de la prestigiosa marca espanyola

El Villarreal CF llueix per tercera temporada consecutiva els tratges de la prestigiosa marca espanyola Jajoan, signats per Alejandro García de Sastreries Jajoan. Els jugadors i el cos tècnic del Submarí ja han lluït els seus nous models en una divertida sessió fotogràfica realitzada a l’Estadi de la Ceràmica. A la moda amb elegància, estil i personalitat.

Els integrants del Villarreal CF llueixen aquesta temporada un tratge a mida, amb doble venedora de llumins en color gris marengo amb detalls corporatius grocs. La vestimenta es completa amb camisa blanca a mida i corbata de seda amb els colors corporatius.

A més, els integrants del Submarí llueixen un ‘outfit’ més informal i còmode especialment dissenyat per al seu ús en viatges i ocasions que no requereixen ‘dress code’ especial. Aquesta vestimenta casual consta d’americana a mida en llana super 120 de color gris perla, pantalons de vestir blau marí en el mateix teixit i camisa a mida en teixit oxford blau.

Jajoan té obertes quatre tendes a Madrid, una a Bilbao, una a Barcelona i una altra recentment inaugurada a València. Per descobrir més models de la prestigiosa marca espanyola Jajoan es pot visitar la seua pàgina web: www.jajoan.net

Compartir.