El Vilarreal B acaba segon malgrat la derrota (2-1)
||||

El filial cau davant l’Atlético Sanluqueño en l’última jornada de la lliga regular

El Villarreal B va perdre davant l’Atlético Sanluqueño en l’última jornada de la fase regular en el Grup II de Primera RFEF (2-1). Malgrat aquest resultat, el filial groc acaba el campionat com a segon classificat a causa de la derrota de l’Albacete davant la UE Llagostera-Costa Brava (1-3). Així, l’equip de Miguel Álvarez jugarà la semifinal del ‘play-off’ per l’ascens davant la UD Logroñés (5é del Grup I) en terres gallegues diumenge que ve 5 de juny (18.00 hores).

El filial groc depenia de si mateix per a acabar segon. Ho va ser malgrat la derrota. No va ser un partit fàcil. Ja el va advertir Miguel Álvarez en la roda de premsa prèvia.

El conjunt gadità es va avançar en el marcador en el minut 9. Armental va caçar una pilota solta en l’àrea per a anotar el 1-0 a plaer.

El 2-0 va arribar en el minut 22. Un rebuig de la saga groga va caure als peus de Theo García, que va enganxar un tremend xut davant el qual res va poder fer Gianni.

El Villarreal B va aconseguir retallar distàncies ja en el minut 69. Dela va centrar des del costat dret i Jackson va cabotejar a la xarxa. La pilota va entrar per tota l’esquadra. Havia partit. Malgrat els intents finals dels grocs, el marcador no es mouria.

Ara, l’equip de Miguel Álvarez afrontarà el ‘play-off’ d’ascens que es disputarà en terres gallegues durant els dos pròxims caps de setmana. El seu rival serà la UD Logroñés, que va acabar en cinqué lloc del Grup I (diumenge 5 de juny, 18.00 hores).

Atlético Sanluqueño: Falcón; Javi Barrio, Lolo González, Pelón, Ramón Riego; Theo García, Julen Azkue; Armental, Toni García (Alfonso, m. 93), Javi Navarro (Miguelete, m. 59); i Pedro Martín (Edu Oriol, m. 59).

Villarreal B: Gianni; Lanchi (Iosifov, m. 59), Dela, Martín (Rodri Alonso, m. 88), Migue Leal; Collado (Iker Goujón, m. 59), Del Moral, Carlo, Lozano (A. Gelardo, m. 79); Arana (Jonny A dalt, m. 79) i Jackson.

Gols: 1-0. Min. 9: Armental. 2-0. Min. 22: Theo García. 2-1. Min. 69: Jackson.

Àrbitre: Díaz Escudero (C. Murcià). Groga als locals Julen Azkue, Theo García, Toni García i Edu Oriol; així com als visitants Martín i Jackson.

Camp: El Palmar.