El Trofeu Villarreal CF corona els seus campions
El Trofeu Villarreal CF corona els seus campions
||||

El trio format per Marc, Nacho i Bueno s’alça amb el títol ‘groguet’ i disputarà la final del ‘Trofeu Jo Sóc’

El Trofeu Villarreal CF va coronar ahir als seus campions després d’una emocionant final celebrada al Trinquet de Vila-real. Allà, el trio format per Marc, Nacho i Bueno es va imposar a Genovés II, Raúl i Tomàs per 60-35. Després d’aquest important triomf, els guanyadors del torneig ‘groguet’ disputaran la final del ‘Trofeu Jo Sóc’ davant els vencedors del Torneig Llevant UD-110 aniversari.

El Trinquet de Vila-real també va acollir la partida pel tercer i quart lloc, que va enfrontar als trios que van caure a la ronda de semifinals. Els pilotaris Puchol II, Héctor i Héctor II van doblegar a J. Salvador, Javi i Álvaro per 60-35.

El títol del ‘Trofeu Jo Sóc’, que enfrontarà als campions groguets davant els vencedors granotes, es decidirà a anada i tornada. Primer es jugarà al Trinquet de Vila-real el cap de setmana del 6 al 8 de desembre, mentre que la tornada està programada per al dissabte 16 de desembre al Trinquet Pelayo. El campió serà l’equip que guanye les dues partides. I en cas d’empat a victòries, sense importar el resultat, es jugaria una pròrroga al millor de tres jocs en una partida que tindria lloc el dia 14 de desembre al trinquet valencià.

Compartir.