El triomf de la #CanteraGrogueta
El triomf de la #CanteraGrogueta

HOYOYO

Mario i Jaume Costa, que acumulen 10 i set temporades al club, il·lusionats després de la seva renovació

La prova que la ferma aposta del club per la #CanteraGrogueta funciona. Mario i Jaume Costa, que acumulen 10 i set temporades al Villarreal CF respectivament, s’han mostrat orgullosos i molt satisfets en l’acte que ha servit per oficialitzar les seves renovacions fins 2023 i 2021. Tots dos futbolistes signen per tres temporades més, ja que finalitzaven contracte en 2020 i 2018.

La roda de premsa s’ha celebrat a la Ciutat Esportiva i ha estat encapçalada pel conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles. El dirigent ha assegurat que aquestes renovacions són una gran notícia per al club: “Al club estem contentíssims de tenir laterals per moltíssim temps. Ha estat tot molt fàcil perquè hi havia voluntat per ambdues parts. Són dos jugadors molt involucrats amb el club. Mario porta deu anys aquí i Jaume Costa set. Esperem que estiguen fins al final de la seva carrera”.

Per Roig Negueroles, assegurar la base de l’equip era una prioritat després de les renovacions d’Asenjo i Trigueros: “Quan tens molt bons jugadors l’intel·ligent és mantenir-los. A més, si a això s’uneix que els jugadors són feliços aquí s’ajunta tot. Mantenir aquest tipus de jugadors et dóna una estabilitat i un bloc que ajuda a la competitivitat de l’equip”.

De cara al futur, el conseller delegat s’ha mostrat molt il·lusionat: “Ens han eliminat de la Copa i ara esperem afrontar La Lliga més descansats. LaLiga és la competició més important perquè et dóna accés a jugar a Europa i després ja afrontarem l’eliminatòria contra la Roma. La temporada passada ja ens va tocar el Nàpols en aquesta eliminatòria i vam ser capaços d’eliminar-los. Tant de bo puguem anar passant rondes a Europa i si és possible arribar a la final”.

Mario: “Aquest club m’ho ha donat tot”

El lateral dret alacantí del Villarreal CF, Mario Gaspar, tan sols tenia paraules d’elogi cap al club després de signar la seva renovació: “Estic molt content. És un orgull pertànyer a aquest club que m’ho ha donat tot. M’he format com a futbolista i com a persona. Espere estar a l’altura del que representa aquesta samarreta”.

Mario, que ara té 26 anys, espera seguir moltes més temporades i si és possible fins al final de la seva carrera futbolística: “Estic molt a gust aquí. Sempre m’han tractat molt bé i fer tota la meva carrera aquí seria un bonic fermall. Encara queden molts anys, però tant de bo sigui així”.

El ‘2’ del Villarreal va demanar un desig que espera complir en un futur no molt llunyà: “Tant de bo que en aquestes temporades puguem aconseguir un títol. L’any passat ja vam estar a punt d’arribar a una final. Hem de treballar perquè algun any caigui al nostre favor”.

Jaume Costa: “Estic molt orgullós i molt agraït a aquest club”

Per la seva banda, Jaume Costa, que ara té 28 anys, també es va mostrar molt il·lusionat amb aquesta renovació: “Estic molt orgullós i molt agraït al club. Em van donar l’oportunitat en un moment molt difícil per a mi. Intentaré tornar aquest afecte que em donen tots els dies amb treball i amb il·lusió. He renovat fins al 2021, però no em marc metes i vull acabar aquí”.

Per al lateral esquerre valencià, és un encert que el club aposte per renovar jugadors que estan oferint un gran rendiment: “És important que renoven jugadors. S’està demostrant que s’estan fent les coses bé. Hem adoptat uns automatismes que fan molt bé a l’equip defensivament. A partir d’aquí, els que han vingut també han sumat moltíssim”.

Per acabar, l’11 groc va lamentar l’eliminació copera, tot i que mira el futur amb optimisme: “La Copa era una competició il·lusionant. Ens va tocar un rival molt complicat. Vam anar a per totes, però l’equip ha de mirar cap endavant perquè estem molt bé tant en Laliga com a Europa. Intentarem arribar a una final, que seria molt bonic per a tots”.

Compartir.