skip to content
El torneig ‘3×3 Groguet’ torna amb força
El torneig ‘3×3 Groguet’ torna amb força
||||

Una nova edició, carregada de sorpreses, començarà aquest dissabte en la prèvia del partit contra el Valladolid a l’Estadi de la Ceràmica

L’exitós torneig ‘3×3 Groguet’ torna aquest dissabte amb força. La nova edició començarà en la prèvia del partit contra el Real Valladolid a l’Estadi de la Ceràmica (des de les 11.00 hores). La ‘Fan Zone’ instal·lada just davant de la façana del Fond Sud del feu groc tornarà a ser l’epicentre de la diversió.

En aquesta primera jornada participaran els equips prebenjamins i benjamins del Villarreal CF, CD l’Alcora, CD Oliver i Esportiu Vila-real.

Els partits tornaran a tindre una durada de 4 minuts i cada participant rebrà una samarreta commemorativa del torneig, beguda al llarg del torneig, així com entrades gratuïtes al costat dels seus entrenadors per al partit corresponent. A més, també participaran en el sorteig d’un viatge al costat de dos adults amb el primer equip del Villarreal CF. Els guanyadors tindran la seua medalla de campió de la jornada i es fotografiaran amb l’11 inicial del primer equip.

Cada jornada hi haurà un guanyador per categoria i al final de temporada es farà la jornada final amb els campions de cada jornada, amb la gran final al descans d’un partit del primer equip del Villarreal CF.

El Repte Groguet, novetat a la ‘Fan Zone’

Una de les grans novetats en la ‘Fan Zone’ serà l’anomenat Repte Groguet. Els participants aniran acumulant punts a mesura que superen una sèrie de proves, que podran canviar per premis en el moment que ells vulguen. A més, també hi haurà tallers en què cada participant podran emportar-se un record del Villarreal CF formant part del Repte Groguet.

Compartir.