El tancament perfecte a una gran campanya
El tancament perfecte a una gran campanya

HOYOYO

El Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica va acollir un dinar molt especial

El tancament perfecte. El Restaurant Entrelínies l’Estadi de la Ceràmica ha celebrat aquest migdia un dinar de final de campanya molt especial a la qual ha assistit la plantilla del primer equip, cos tècnic, directiva, membres del Consell d’Administració i principals patrocinadors del Villarreal CF. El menú va estar elaborat pel prestigiós Restaurant Elkano, propietat de l’exjugador groc Aitor Arregi.

En el menjar es van lliurar insígnies d’or del club als següents patrocinadors del club:

  • Torrecid. President i Conseller Delegat Grupo Torrecid: Federico Michavila.
  • Esmalglass – Itaca Grupo. Conseller Delegat: Antonio Blasco.
  • Colorobbia. Director Comercial: Santiago Gil.
  • Audi Marzá. Gerent Audi Marzá: José Guardino.

Just abans de la celebració del menjar es va dur a terme un partit amistós a l’Estadi de la Ceràmica en què van participar consellers del Villarreal CF, representants dels patrocinadors oficials i empleats del club. Entre ells es trobava l’exjugador groc i actual membre del departament de Relacions Institucionals del club, Marcos Senna.

El Restaurant Elkano, de nou protagonista

El menjar de final de temporada va tornar a córrer a càrrec del Restaurant Elkano, d’Aitor Arregi. Amb un prestigi guanyat a força de talent i treball, Elkano, situat a Getaria (Guipúscoa), compta amb una estrella Michelin des de l’any 2014, un reconeixement que ha mantingut fins al 2017.

 

Compartir.