El Submarí ja forma part del ‘Club Navarro’
El Submarí ja forma part del ‘Club Navarro’

VILLARREAL CF

Eric Bailly i Daniele Bonera han visitat una de les botigues del Herborario Navarro situada a Vila-real

Els futbolistes del Villarreal Eric Bailly i Daniele Bonera, en representació de la primera plantilla groga, han visitat aquest migdia el Herbolario Navarro de Vila-real, situat just al costat de la Botiga Oficial del Villarreal CF a la Plaça Major. A la visita, la Responsable de Màrqueting i Comunicació del Herbolari Navarro, Carolina Girbés, ha fet entrega als jugadors de les seves targetes amb descompte oficial del ‘Club Navarro’ en un acte en què també ha estat present el llicenciat en Biologia José Manuel Marmaneu.

Tant Bailly com Bonera s’han mostrat molt interessats en l’àmplia varietat de productes que ofereix un dels col·laboradors del Villarreal CF. Herbolario Navarro és una xarxa de botigues ecològiques nascuda a 1771. L’empresa s’ha expandit i ha passat de ser un petit herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb botigues distribuïdes a les províncies de València, Castelló, Mallorca i Madrid.

A les botigues Herbolari Navarro es comercialitza tot el necessari per gaudir d’una Salut Natural, sempre amb l’objectiu d’oferir productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

Més informació i compra en línia de productes en http://www.herbolarionavarro.es

Compartir.