skip to content
“El resultat no conta, però dóna confiança”
“El resultat no conta, però dóna confiança”

ACF FOTOGRAFIA

Rukavina destaca la importància del treball de pretemporada per a una campanya que es preveu dura

El defensa del Villarreal, Antonio Rukavina, ha reflexionat avui després de l’entrenament matutí sobre la dura pretemporada que l’equip està realitzant. “Està sent una pretemporada dura. Però clar, enguany juguem tres competicions i necessitem preparar-nos bé i començar la temporada amb ganes. Hem vençut en molts partits de pretemporada amb equips de nivell. És cert que els resultats no serveixen però açò ens fa guanyar confiança. Crec que podem estar bé en la pròxima temporada”.

Els bons resultats del Villarreal es déu, en part, a la defensa, i el lateral així ho ha comentat. “Crec que juguem bé darrere i no ens creen moltes ocasions de gol. Jo porte ací ja un any i a més estic amb jugadors que encara porten més temps, i açò es nota. Els jugadors sabem el que hem de fer perquè ja coneixem com treballa el míster i açò es va demostrant a poc a poc en el camp. Per açò pense que enguany la defensa pot millorar respecte a la temporada passada”.

Rukavina afronta el pròxim partit davant el Sporting de Gijón amb més importància per la proximitat de la data amb el començament de Liga. “El pròxim partit és davant un equip que tenim en la nostra Liga, com el Levante, no com altres trobades internacionals que ja hem tingut. Aquest partit ens pot ajudar perquè tenim molts equips d’aquest nivell en la Liga espanyola i jo crec que és una bona prova”. Malgrat açò, el lateral ha insistit en que l’important és el proper xoc davant el Betis. “És l’últim partit de pretemporada abans de començar i és important guanyar, però en els amistosos l’important no és el resultat sinó veure com està l’equip. El nostre objectiu més pròxim és elxoc davant el Betis”.

Finalment, Rukavina s’ha mostrat optimista de cara a la pròxima temporada. “Tenim tres competicions importants en ment però crec que podem jugar bé i donar un paset o dos més respecte a la passada campanya”.

Compartir.