skip to content
“El que importa de veres és sumar els punts”
“El que importa de veres és sumar els punts”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino considera clau el triomf davant un Sporting que exigirà “el màxim”

El fonamental és guanyar. L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, ha explicat hui que, independentment d’igualar qualsevol marca (si els grocs vencen al Sporting diumenge a les 12.00 hores igualaran el seu millor primera volta de Lliga de la història), el que sí resulta clau és fer-se amb els tres punts perquè l’equip seguisca lluitant pels seus objectius. “Aquest és un partit molt important, hi ha molts enfrontaments d’equips d’a dalt i nosaltres juguem a casa. Més que per igualar un rècord, el que importa de veres és sumar els tres punts. I per a aconseguir-los, haurem d’esforçar-nos al màxim. Mai hi ha rivals més o menys assequibles, no podem cometre eixe error i menys nosaltres. A més, ja tenim experiències similars de jugar amb equips que estaven a baix en la taula i no hem guanyat, per la qual cosa no hem de pensar gens semblat. Tenim màxim respecte pel Sporting, hem de dir-ho, tenir-ho sempre present i, sobretot, demostrar-ho en el camp. Sabem que, de no tenir aqueix respecte i de no estar al màxim nivell, tindrem problemes”. 

Pel que fa al seu vincle amb el club asturià, el tècnic va confessar tenir sensacions oposades, ja que s’entremesclen l’ambició i la necessitat de guanyar amb l’afecte a l’entitat blanc-i-roja. “M’agrada que el Sporting aquest en Primera, però jugar contra ells no m’agrada. Són sensacions oposades perquè jo vull guanyar i ells no estan bé. No és un partit esperat. Vull que estiga en Primera, tinc molts amics en el club i he passat mitja vida allí. He passat per totes les etapes, des de juvenil a entrenador, per la qual cosa sent un enorme agraïment al club i sóc del Sporting. No és agradable guanyar-los, però vull guanyar”.

No obstant això, Marcelino va voler destacar que els asturians exigiran el màxim esforç al Submarí: “Espere un rival intens amb un alt ritme de joc. Estan en una situació complicada i açò els pot pesar, però sabem que ens van a exigir molt i que són perillosos a la contra. És un equip constant i que ens va a suposar un gran esforç, ho sabem. Els últims partits els hem tret gràcies a la seguretat defensiva, alguna cosa que sabem hem de mantenir, si volem competir igual seguir en aquesta línia”.

Sobre la possibilitat d’allargar la ratxa a casa i guanyar els tres pròxims partits, el preparador groc creu fonamental no avançar-se als esdeveniments. “No fem castells en l’aire, anirem un a un, i ja veurem. És veritat que a casa som competitius, però això pot canviar. Un partit depèn de xicotets detalls i així com ara guanyem fora i no ho fèiem abans, les coses poden canviar a casa. Pensem partit a partit, sabem que si dels dotze punts traiem els nou de casa, tindríem una puntuació molt alta”.

 

Compartir.