skip to content
“El partit contra el Barça és una final”
“El partit contra el Barça és una final”
ACF FOTOGRAFÍA

Gio destaca la importància del xoc enfront de l’equip en el qual es va formar com a futbolista

El davanter del Villarreal, Giovani dos Santos, va destacar la importància d’aconseguir un bon resultat el proper diumenge enfront del FC Barcelona (El Madrigal, 21.00 hores), ja que permetria als grocs deixar quasi tancada la seua participació europea. “Aquest partit és una final, podríem arredonir l’any amb una gran victòria, podríem tancar els llocs europeus i és alguna cosa que ningú imaginava. És un partit molt bonic i per això esperem que la gent aquest amb l’equip i ens venja a animar per a ajudar-nos a aconseguir-ho. Som conscient de queden quatre partits, quatre finals en les quals ens juguem molt i en el vestuari som conscients d’açò. Est és un partit especial per a mi, és el club que em va obrir les portes a Europa, tinc amics allí i per açò els estic molt agraït. Sens dubte és un partit bonic, jugar contra el Barcelona és sempre especial per a qualsevol jugador”.

Per al punta asteca, els últims resultats del Submarí no poden entelar l’excel·lent campanya que ha quallat l’equip fins al moment, encara que el partit suposa una vertadera oportunitat per a reivindicar-se. “Som conscients que últimament els resultats no ens han acompanyat, però cal recordar que l’equip està fent un gran any i ha competit bé en gran part de la competició. Per açò és moment d’estar al costat de l’equip i afrontar junts els quatre partits que queden que són molt importants. El diumenge tenim una bona oportunitat per a reivindicar-nos amb la nostra afició, és una oportunitat de competir bé i donar-los una alegria als nostres. A més aquest equip ha fet bons partits contra els equips grans i els que estan més amunt i açò ens dóna confiança de cara al partit”.

Pel que fa al rival, al que coneix a la perfecció, el mexicà creu que la intensitat i defensar bé seran les claus del xoc. “Del Barcelona no et pots fiar mai, per més que es diga que no estiguen bé. La Lliga és l’únic títol que els queda i no es van a despistar més, segur que van a pressionar fins al final. Nosaltres ens juguem una cosa molt important com és poder jugar a Europa i volem certificar-ho en aquest partit. Per a jugar contra el Barcelona cal tenir molta intensitat, defensar tan bé com siga possible, eixir ràpid a la contra i tenir molt bé marcats als seus millors jugadors. Últimament ells no estan bé, estan patint una mica més en defensa i esperem poder aprofitar-ho, però malgrat açò, el Barça segueix sent un equip perillosíssim”.

Finalment, Gio va explicar que després de la lesió ja es troba en perfectes condicions: “Vaig tenir una ratxa negativa, vaig tenir la lesió i açò em va complicar les coses fins fa poc, però ara estic ben físicament i amb ganes de jugar aquests quatre partits que queden”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPgio24abrilweb.mp4{/mp4remote}
Compartir.