“El partit del Sant Andreu és molt important”
“El partit del Sant Andreu és molt important”

ACF FOTOGRAFÍA

El central sevillà del Villarreal B Israel Puerto es mostra optimista

Israel Puerto prefereix veure el got mitjà ple. Al Villarreal B se li va escapar la victòria davant el Reus (2-2), però per al central sevillà el millor és mirar cap al futur amb optimisme després de la gran temporada que està realitzant el filial groc. “Davant el Reus ens vam avançar dues vegades en el marcador i vam merèixer sumar més d’un punt. Vam jugar en un dels camps més complicats de la categoria i que se’ns escapara la victòria és una llàstima, però ens quedem amb lo positiu, que és la bona imatge que vam donar. És cert que en la primera part no vam estar fins amb la pilota, però en la segona vam dominar i vam tindre ocasions per a haver augmentat la diferència en el marcador”, va comentar.

Per al defensa del Villarreal B aquest és el camí a seguir amb tal d’arribar molt lluny aquesta temporada: “L’equip segueix creixent a passos engegantits. Estem en un moment bastant bo i no ens volem despenjar de la zona de dalt. Ara tenim un partit molt complicat en el qual els tres punts seran decisius per al ‘play-off’. Si aconseguim guanyar-li al Sant Andreu farem bó el punt sumat a Reus”.

El central no amaga la seua ambició. “Estem treballant ben i l’objectiu és seguir a dalt. Tenim rivals directes amb nom i que han fet un esforç per a tenir un bon equip amb l’objectiu de pujar a Segona A. Nosaltres intentarem estar ací amb el treball diari”, va concloure. 

 

 

 

 

Compartir.