skip to content
El moment de Quintillà
El moment de Quintillà
||||||

El defensa català està cridat a ser un futbolista important, després de la lesió d’Alberto Moreno

El defensa del Villarreal CF, Xavi Quintillà, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació per analitzar l’actualitat del Submarí Groc, que jugarà aquest dijous a la jornada intersetmanal davant la SD Eibar (19.00 hores a Ipurua). El defensa català està cridat a ser un futbolista important, després de confirmar-se la lesió d’Alberto Moreno: “Ja sabem com és el futbol. Cal estar preparat pel que puga passar. No és plat de bon gust que es lesione un bon company, però la nostra obligació és treballar al màxim per quan arribe l’oportunitat”.

Per la seua banda, el jugador del planter groc ha advertit perill del conjunt basc: “Sabem que l’Eibar a Ipurua és un equip molt complicat. Obren el joc a les bandes, la pilota parada és una de les seues grans bases i és un equip molt fort en les disputes. És un rival molt intens. Haurem de competir al màxim per obtenir una victòria”.

En el aspecte personal, Quintillà admet trobar-se en un bon moment: “El partit davant l’Eibar serà una prova de foc. Em vindrà bé per seguir creixent. Crec que estic oferint un bon nivell i vull seguir en aquesta línia”.

Finalment, el defensa català ha analitzat el dolç moment que travessa l’equip: “Estem treballant molt bé, guanyant en maduresa i solidesa. Som un equip que proposa i que desgasta molt el rival amb i sense pilota. Tenim una plantilla molt àmplia i la preparació física és molt bona. Arribem amb força als últims minuts i els companys que ixen des de la banqueta ens estan ajudant molt a tancar els partits”.

Per veure les declaracions de Xavi Quintillà només cal clicar a la pestanya de vídeo situada just sobre la fotografia principal.

Compartir.