El Mini D, un equip nascut per a golejar
El Mini D, un equip nascut per a golejar
||||

Els jugadors grocs han començat a competir aquesta temporada i ja sumen 97 gols en només 16 jornades

El gol és la salsa del futbol. Els gols donen lligues, partits, campionats, però sobretot donen alegria, felicitat i emoció. Pel que per a qualsevol equip, tindre jugadors amb olfacte golejador i amb gran eficàcia suposa estar en les primeres posicions de la taula. La Cantera Grogueta s’ha caracteritzat durant molts anys per ser una fàbrica de golejadors, com és el cas de Gerard Moreno, Fer Niño o Samu Chukwueze, entre altres.

El Mini D és un clar exemple d’un equip amb molt de gol i amb jugadors amb facilitat per a anotar. L’equip dirigit per Vicente Tarancón i Rubén Pons milita en el segon grup del Campionat Prebenjamín de Primer Any de Castelló i actualment ocupa la sisena posició en la taula. Després d’empatar a sis en el seu últim partit contra l’Onda C, els seus registres golejadors són espectaculars: 97 gols a favor en tot just 16 jornades i en els últims 5 partits han anotat 40 gols. A més, Raúl Fornés ja suma 36 gols després del seu últim ‘hat-trick’ i Marc Gómez 22 dianes.

El jove equip ‘groguet’ també es caracteritza per la seua gran amistat, una relació que va arrancar diversos anys arrere per a alguns d’ells. En concret en el Curs de Psicomotricitat, que serveix habitualment com a plataforma per a fer el salt a l’escola de futbol del Villarreal CF: “Hi ha un grup de jugadors que vénen de psicomotricitat i uns altres que és el seu primer any a la pedrera del Villarreal CF. L’important és que tots han sabut acoblar-se i establir una gran relació d’amistat entre ells”, apunta Tarancón.

Nous objectius per a la segona part de la temporada

Per als jugadors del Mini D suposa la seua primera temporada competint durant tot l’any, i com demostren els resultats no ha sigut per a res un contratemps. El dia a dia els ha permés millorar i anar adaptant-se a la competició. Actualment estan en el millor moment de la temporada. Tarancón es mostra molt content amb l’actitud dels seus pupils: “Comencem en una lliga nova per als xics, és el primer any que competeixen i la veritat és que estem molt contents. A més, estan millorant cada dia en aspectes esportius i extraesportius”.

Mancant un partit per a acabar la primera fase, el Mini D es concentra per a donar-lo tot i arribar de la millor forma a la segona etapa de la temporada, en la qual s’enfrontaran a equips de la província de València. Com el propi Tarancón puntualitza, suposa una experiència nova per als seus joves jugadors: “Ara comencem la Copa Federació en la qual juguem contra diversos equips de València. El torneig suposarà una experiència nova per als xics ja que tindrem l’oportunitat de jugar contra clubs de fora de la província de Castelló”.

Components de l’equip:

Jugadors: Adrián González, Hugo Bort, Nicolás Julve, Raúl Fornés, Yassin Afak, Aleix Belda, Lucca Sabater, Pablo Font, Robert Vilanova, Aleix Bullón, Marc Gómez, Pablo Rubert i Tirso Colino.

Entrenadors: Rubén Pons i Vicente Tarancón.

Compartir.