skip to content
“El Málaga serà un rival duríssim”
“El Málaga serà un rival duríssim”

ACF FOTOGRAFÍA

Mario confia en les possibilitats del Submarí, però avisa del potencial del rival

Un partit molt complicat. És el que espera el defensa del Villarreal, Mario Gaspar Pérez, el proper dilluns enfront del Málaga (22.00 hores, Estadi La Rosaleda), rival de lliga del Submarí en la jornada 34. Segons va explicar l’alacantí, els andalusos recuperen efectius, juguen a casa i necessiten apuntalar la seua posició en la taula, per la qual cosa serà un rival molt difícil. “Arribem amb confiança i eixirem a guanyar, però el Málaga serà un rival duríssim. Necessiten fer un pas més per a estar més tranquils i serà un partit incòmode. A més el Màlaga juga a casa, amb la seua gent, davant una graderia que apreta molt i no para d’animar. Hem d’estar molt concentrats, tranquils, i no cometre errors que ells puguen aprofitar”.

Per al de Novelda, la victòria contra el Levante ha suposat una bona espenta per als grocs, però l’equip ha de seguir treballant. “Van ser tres punts molt importants i en un moment en el qual ens feien més mancada, però aquest equip encara no ha aconseguit gens i ha de seguir treballant fins a aconseguir l’objectiu. Crec que estem en un bon moment, però ara tots els rivals es juguen molt i és encara més complicat seguir sumant”.

Segons va explicar el lateral dret del Submarí, una de les claus del vestuari és la unió entre tots els futbolistes, la qual cosa explica la bona trajectòria del Villarreal en el seu primer any de retorn a la màxima categoria del futbol espanyol. “Som un grup ben compenetrat, que es coneix bé i estem acostumats a jugar junts, i amb açò ja tens molt terrè bestiar. Els fitxatges, a més, ens han aportat molt, i crec que el bon ambient que hi ha en tot el grup després també es contagia en el camp perquè tots remem en la mateixa adreça”.

Compartir.